Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix komt met twee nieuwe seizoenen Too Hot To Handle

Vorig jaar kwam Netflix met een nieuwe concurrent van Temptation Island, Love Island en Ex on the Beach (aka onze favoriete realityprogramma’s). De datingshow Too Hot To Handle werd binnen no-time succes. Niet gek dus, dat Netflix nu aankondigt dat er maar liefst twee(!) nieuwe seizoenen aan zitten te komen.

Het een tijdje stil geweest, maar nu wordt het wachten beloond.

Too Hot To Handle op Netflix

Too Hot To Handle draait om tien vrijgezellen die een vakantie doorbrengen op een jaloersmakende plek. Relaxed, zou je denken. Een beetje feesten en doen waar je zin in hebt. Ha, toch niet. De deelnemers kunnen namelijk naar huis gaan met een geldpot van €91.500 onder één voorwaarde: geen seksueel contact.

En je raadt het al, voor de tien deelnemende singles is dat een enorme uitdaging. Er mag niet gezoend, geknuffeld of gemasturbeerd worden. Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat wordt gecheckt. Nou, er hangen overal (en dan bedoelen we écht overal) camera’s die 24/7 aan staatn, dus ze kunnen het simpelweg zien. Het lijkt wel Big Brother.

Seizoen twee én drie

Thanks to de lockdown, werd het eerste seizoen van Too Hot To Handle vorig jaar een enorme hit. En hoewel al gauw duidelijk werd dat er een tweede seizoen zou komen, duurde het lang voor daar meer over bekend werd. Tot nu. Het goede nieuws is dat er niet alleen een tweede seizoen komt, maar óók direct een derde.

Die twee nieuwe seizoenen vinden dit keer niet plaats in Mexico, maar op de Turks- en Caicoseilanden. Ook niet mis. Via Deadline werd bekend dat de twee nieuwe seizoenen eraan zitten te komen. Sterker nog, de casting én opnames zijn al kaar. Fun fact: de opnames moesten geheim blijven. Zo dachten de deelnemers dat ze meededen aan een nieuw programma, tot even later bleek dat ze in het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle zaten.

Wanneer we de seizoenen kunnen zien op Netflix, is nog niet bekend. Als we kijken naar het eerste seizoen, vond dat rond april plaats. Grote kans dat de nieuwe seizoenen dan ook worden verwacht. Can’t wait.