Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 28 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

She’s got balls: Jessie J speelt voor thuiskapper en knipt een bob bij zichzelf

De kappers zijn voorlopig nog wel even dicht, dus grote kans dat je al hebt overwogen hoe je zélf je puntjes kan knippen of die landingsbaan (aka uitgroei) op je hoofd kan wegwerken. Voor Jessie J is dat niet anders. Zij besloot voor thuiskapper te spelen en knipte een bob bij zichzelf.

Eerlijk is eerlijk, het is best goed gelukt.

Jessie J knipt een bob bij zichzelf

We kennen Jessie J allemaal wel met uiteenlopende kapsels: van verschillende kleuren tot variaties in lengtes. Werkt natuurlijk ook mee dat professionals dat makkelijk bij haar aan kunnen meten. Al gaat dat nu – thanks to het coronavirus – iets moeilijker.

Reden genoeg om zelf met een schaar aan de gang te gaan, moet de zangeres hebben gedacht. Op Instagram nam ze haar volgers mee in het proces. In eerste instantie kregen we alleen een filmpje te zien met de geknipte lokken. “Slightly terrified, slightly excited👀” reageerde een fan. Niet veel later kregen we het kapsel dan toch te zien. Het resultaat? Een korte, strakke bob!

The short bob is back, baby

Op de foto’s en filmpjes die ze erna deelt, van haar zelfgeknipt kapsel, zien we dat het best goed is gelukt. Ze grapt in de caption dat ze available is voor afspraken via zoom. Wij zouden het wel aandurven. Oordeel zelf.

Voor alle wannabe thuiskappers: