Redactie
Redactie Beauty en Style 20 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Als je deze korte kapsels ziet wil je spontaan je haar knippen

Kort haar is prachtig, maar omdat we het idee hebben dat het nog steeds minder geliefd is dan de langere kapsels willen we met liefde inspiratie met je delen. Sterker nog, waarschijnlijk krijg je spontaan zin om meteen een afspraak te maken bij de kapper om iets aan je coupe te veranderen.

Vergeet Pinterest, Instagram en alle andere plekken waar je naar inspiratie zoekt voor een kapsel voor kort haar. De Beautify redactie heeft het werk voor je gedaan. Hieronder delen we de allermooiste kapsels met je, zodat je weer eens wat nieuws kunt proberen.

Op zoek naar een kapsel voor kort haar? Dit zijn onze favoriete haarstijlen van het moment

Voor de ultieme inspiratie voor een kort haar kapsel ben je hier uiteraard aan het goede adres. Wij hebben gespiekt bij onze favoriete accounts, zodat jij meteen een plaatje mee kunt nemen naar de kapper. Laten we beginnen met onze favoriete kapsels voor kort haar.

Beachy waves

Oké, we spelen een beetje vals. Het kapsel hierboven is natuurlijk niet kort-kort, maar eerder halflang. Toch vinden we het een mooi beeld, omdat je langer kort haar een mooie slag kunt geven. Dit doe je met een dunne krultang. Wikkel dunne plukjes om de tang heen om hetzelfde effect te creëren als op de foto hierboven. Gebruik er een wave spray bij voor extra textuur, et voilà.

Volumineus

Als je een langere lok hebt is deze haarstijl iets voor jou. Met touperen en volumepoeder kun je namelijk een volumineus kapsel maken. Perfect voor kort haar, dus.

Middenscheiding

Als je kort haar hebt, heb je nu eenmaal minder haar om mee te werken. Een simpele manier om een heel andere coupe te krijgen, is door je scheiding te verplaatsen. Draag je je haar bijvoorbeeld in een zijscheiding? Breng ‘m dan eens naar het midden zoals Khloé Kardashian hier doet.

Messy pixie cut

We zijn fan van de messy pixie cut die Juliana rockt. Deze vrouw laat zien hoe sexy kort haar is. Volg haar zeker voor meer haar inspiratie. Dit kapsel krijg je zelf voor elkaar door met producten te werken die je haar textuur en volume geven. Hoe voller je haar eruitziet, hoe beter.

Wetlook

De wetlook is één van onze favoriete kapsels voor kort haar. Kim en Kylie laten hier zien hoe mooi het staat. Dit kapsel is ideaal om te maken als je eigenlijk je haar moet wassen. Pak er haarlak, wax of gel bij en breng je haar in model. Ook tof om helemaal achterover te kammen.

Lees ook: De basis voor ieder kapsel: 6 x hacks voor haar dat gezonder oogt dan ooit