Redactie
Redactie Love & Seks 22 jul 2020
Leestijd: 3 minuten

8 signalen dat een man helemaal hoteldebotel van je is

Emoties gaan tijdens een relatie, of zelfs al in de dating-fase, van hot naar her en zijn niet te pijlen. Ze kunnen ervoor zorgen voor een onoverwinnelijk gevoel, maar kunnen ook in een klap een donderwolkje boven je hoofd toveren. De vraag “is hij verliefd op mij?“, neemt vaak veel van je gedachtes in beslag. Deze is voor de heterodames: als je de volgende signalen herkent zit het wel goed.

Om je even gerust te stellen hebben we de acht duidelijkste signalen dat hij he-le-maal weg van je is op een rij gezet. Maar onthoud: iedere relatie is anders en werkt op zijn eigen manier.

Lees ook: Ben jij single? Volgens experts ben je het gelukkigst en leef je het langst

Super verliefd

Wanneer je je openstelt naar iemand breekt er meestal een nieuwe tijd aan. Het is nog even aftasten hoe jullie elkaar vinden en met elkaar omgaan, wat natuurlijk best logisch is. Toch is een beetje duidelijkheid en zekerheid altijd goed voor de band en je zelfvertrouwen.

1. Hij bespreekt de belangrijke dingen in het leven met jou

Wanneer je partner uit zichzelf begint te praten over diepe onderwerpen en zijn mening over bepaalde dingen, dan betekent het dat hij zich emotioneel verbonden voelt. Je partner vertrouwt erop dat je hem of haar niet raar aankijkt als hele rare gedachtes gedeeld worden, ook al zijn het soms rare onderwerpen.

2. Hij vertelt over zijn familie

Iedereen heeft wel een gekke tante of vervelend neefje zijn familie. Hoe fijn is het om er met je lover over te kunnen praten? Het schept een band.

3. Hij deelt zijn geheimen met je

Of het nu gaat om iets waar je partner zich over schaamt of bang voor is en niemand durft te vertellen: het is sowieso mooi als jij iets te horen krijgt wat niemand anders weet. Dit is een heel goed signaal.

4. Jouw mening is het belangrijkst

Jouw mening telt het meest en vooral als het gaat over hem. Het kan gaan om een outfit voor een feestje, een nieuwe baan of een moederdag cadeau, maar een ding is zeker: jij moet het er ook mee eens zijn.

5. Ruzies worden (bijna) altijd meteen uitgepraat

Het is natuurlijk heel onrealistisch om te denken dat jullie nooit ruzie gaan hebben. Een discussie kan er al voor zorgen dat hij zich op zijn gemak voelt, alleen is het allesbehalve de bedoeling om je boos te maken. Hoe eigenwijs je partner ook is, hij wilt graag dat je bij bent en lacht.

6. Hij is beschermend over je

Wanneer hij voorzichtig met je is, altijd voor je klaar staat en niemand slecht over je laat praten betekent het dat hij ongetwijfeld om je geeft en onwijs verliefd op je is.

7. Zijn muur valt weg in het bijzijn van jou

Dit is misschien wel het allerbelangrijkste signaal dat hij helemaal dol op je is, want je volledig openstellen naar een ander is voor sommigen een hele klus. Het betekent dat diegene zich heel fijn bij je voelt en wilt dat je hem door en door leert kennen.

8. Hij onthoudt de kleine details

Je favoriete eten, kleur, Rituals geur of chocolade? Omdat hij om je geeft vindt hij het belangrijk om de kleine details te onthouden, sterker nog, soms gaat dat zelfs automatisch. Misschien heb je het al eens opgemerkt in een gesprek, maar als hij je leuk vindt dan verklapt hij deze dingen weleens.

Lees ook: 6 signalen waardoor je zeker weet dat jouw vriendin echt de ware voor je is