Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 12 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

6 signalen waardoor je zeker weet dat jouw vriendin echt de ware voor je is

Toen je haar zag wist je het meteen; ze laat je lachen, ze troost je als je moet huilen en inmiddels hebben jullie een relatie. Of je het altijd al hebt geweten of er later pas achterkwam dat je op vrouwen valt, je bent dolgelukkig met haar en jij kunt helemaal jezelf zijn.

Zeker weten of jouw vriendin echt de ware voor je is? Als je deze signalen krijgt binnen je relatie weet je zeker dat jullie meant to be zijn.

1. Je kunt altijd op haar bouwen

Ze is je steun en toeverlaat op alle momenten dat je haar nodig hebt. Andersom steun jij je vriendin natuurlijk ook met de obstakels die zij probeert te overwinnen maar dat is geen vanzelfsprekendheid.

Je ontmoet maar een paar mensen in je leven die jou nooit laten vallen dus ben ervan bewust dat wat je met haar in handen hebt héél veel waard is.

2. Je bent nog steeds verliefd op haar

Ook al zijn jullie al jaren samen, de vlinders in je buik zijn nog steeds niet verdwenen. Het kan altijd zijn dat dat wat afzwakt als jullie al lang samen zijn (dat is volkomen normaal) maar tóch, elke keer als je haar ziet maakt je hart weer een sprongetje van geluk. Een heel duidelijk signaal dus dat ze voor jou nog steeds de ware is.

3. Je hebt naast een relatie ook een beste vriendin

Als het goed is heb je in je relatie niet alleen een partner maar is ze ook je beste vriendin. Het liefst ben je 24/7 samen met haar omdat jullie samen vreselijk kunnen lachen. Zelfs een vervelend klusje als het huis poetsen wordt leuk met haar aan je zijde. Dat is een super goed teken.

4. Je droomt al over jullie toekomst

Jullie zitten al in de fase dat jullie serieus nadenken over de toekomst. Jullie praten over het al dan niet hebben van kids, het kopen van een huisje en misschien wel een bruiloft. Daar denk je niet over na als je het niet meer ziet zitten met je partner. Droom jij ervan? Ga er dan voor.

5. Je kan echt niet zonder deze relatie

Je mist je vriendin al als ze op haar werk is en jij een halfuur eerder thuis bent. Dat halfuur is killing want je kijkt ernaar uit om haar weer in je armen te sluiten. Jullie moeten er niet aan denken om zonder elkaar op vakantie te gaan want dan zou het gemis echt immens groot zijn.

6. Je bent het meest jezelf bij haar

Bij niemand ben je zo jezelf als bij haar. Toen je haar tegenkwam voelde je direct die bijzondere klik. Je laat scheetjes en boertjes in haar bijzijn zonder dat je je ervoor schaamt (en terecht). Je durft al je emoties aan haar te tonen en stelt je het meest kwetsbaar op. Ahhh, jullie zijn écht voor elkaar gemaakt.

Redenen genoeg om voor altijd met haar samen te blijven? Anders hebben we hier nog de fijnste redenen om met een vrouw samen te zijn voor je op een rij gezet.