Renée
Renée Life 12 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Haha! Deze cap zorgt ervoor dat je kunt douchen zonder dat je gezicht nat wordt

Woehoe, maak kennis met een geweldige nieuw… ‘ding’ dat je leven zoveel beter gaat maken. We hebben een zogenaamde shower shield gespot. Een shower watte? Deze cap doe je op, waarna je lekker kunt douchen zonder dat je gezicht nat wordt. Nou, ideaal.

De shower shield is helemaal hot en happening volgens Pretty 52 en we snappen stiekem wel waarom. Hoe irritant als je met je lover onder de douche staat en je letterlijk niet eens tien seconden je ogen open kunt houden, omdat het water in je gezicht spettert? Precies, daar komt nu een einde aan.

Maak kennis met de shower shield

Met de shower shield (of Showrshield zoals de merknaam luidt) kun je niet alleen douchen met je make-up op. Waarom je dat zou willen is ons niet helemaal bekend, maar het komt ooit van pas. Daarnaast kun je lekker met je lover douchen zonder dat het water in je gezicht spettert.

Alle gekheid op een stokje, het is vooral bedoeld om inderdaad je gezicht droog te houden en panda ogen te voorkomen. Wederom, we snappen niet helemaal wanneer je dit nodig hebt, maar je wil vast een keer douchen terwijl je make-up mooi moet blijven. Het is volgens Shwrshield daarnaast ideaal om te gebruiken als je plastische chirurgie aan je gezicht hebt laten doen, maar ook na microblading en wimperextensions zetten.

Wat kost het?

Voor de plastic cap leg je omgerekend zo’n €13 neer. Klein nadeel: je moet ‘m wel bestellen vanuit het buitenland. Via de website van het merk kun je het bestellen. Klik hier als je interesse hebt.