Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Reizen 11 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

In deze villa werd Ex On The Beach All Stars opgenomen en jij kunt er voor een goede prijs slapen

Er moesten wat spioneer-skills van pas komen, maar Beautify’s Lisanne heeft hem hoor. De villa waar de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch All Stars zich hebben misdragen. En met je eigen vriendinnen kan je er ook een heel avontuurtje van maken.

Dit keer zonder tablet van terror, of exen die zomaar het strand op komen lopen. Je kunt er in ieder geval met een groep van twaalf man feesten tot de zon weer opkomt.

De Ex On The Beach villa

Jep, een groep van twaalf mensen, want zoveel slaapplaats is er in Villa Monsoon. Met een infinity zwembad en uitzicht op de baai waar je tijdens zonsondergang waarschijnlijk een prachtuitzicht hebt. Je hoeft je geen druk te maken om in de ochtend op je slippertjes naar de supermarkt te gaan, want je krijgt er ook gelijk een boodschappenbezorgdienst bij.

Een Renan, Joshua of een Harry krijg je er niet gratis bij. Maar uuh, misschien zijn ze wel in om met jouw en je vrienden een (wat rustiger en minder dramatische) vakantie te vieren. Voor een prijsje ongeveer €50 per nacht kunnen jullie zelf het water uit lopen, regelrecht naar het feestje in plaats van de camera. Klinkt goed toch? Haal dus al je vriendinnen over en boek hier.

Lees ook: Ohhhhh sh*t! Elias van seizoen 4 maakt zijn rentree in de Ex On The Beach villa