Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 14 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de gezelligste shotjesbarren van Amsterdam om met je vriendinnen te feesten

Tot in de vroege uurtjes uitgaan in de stad met de meiden, het was vaste prik op zaterdagavond. Niet naar een hippe club, maar naar een plakkerige shotjesbar, want alleen daar kwam je binnen als vijftienjarige. Heb jij wel weer zin een avondje meezingen en Flügels drinken? Lees dan snel verder, want dit zijn de gezelligste shotjesbarren van Amsterdam.

De apenkoppen, Jägerbombs en shotjes Sourz vlogen je om de oren. Terwijl jouw vriendin flirtte met de sexy barman (want gratis shots), rende jij naar de dj om Spice Girls’ Wannabe aan te vragen. Goeie ouwe tijd.

De gezelligste shotjesbarren van Amsterdam

Ook al zijn we nu jaren verder, de shotjes gaan er nog altijd iets te goed in. Dit zijn de beste shotjesbarren van Amsterdam om met je vriendinnen dronken te worden, net als vroeger.

Chupitos Shooter Bar

Chupitos is inmiddels een bekend begrip in Amsterdam en omstreken, het is dé shotjesbar der shotjesbarren. Dat deze bar ieder weekend weer stampvol is, is niet gek. Chupitos heeft maar liefst 157 (!) shots in de aanbieding, van de ‘Skittle Bomb’ tot de ‘American Pie’. Wij weten waar jij en je vriendinnen dit weekend uithangen.

Adres: Zieseniskade 25

HotShots Amsterdam

Nog zo’n knaller is de HotShots aan het Leidseplein, hier is het ieder weekend feest tot in de late uurtjes. Het aanbod aan shots is oneindig, genoeg drankjes om te proberen in deze tent. HotShots’ dj weet precies wat jouw girlsquad wil, hitjes van nu worden gemixt met oude klassiekers (lees: Rampeneren). De volgende ochtend heb je gegarandeerd een schorre stem, van het meezingen en van de brandende Sambuca shots.

Adres: Lange Leidsedwarsstraat 64

Jantjes Verjaardag

Aan de bekende Reguliersdwarsstraat vind je danscafé Jantjes Verjaardag. Deze tent heeft het allemaal: een bar met live muziek, een normale bar én een après-ski bar in de kelder. Wil je Stupid van Tess horen? Dan ben je bij Jantjes Verjaardag aan het juiste adres. En geloof ons, na zes shots Boswandeling ga je nóg lekkerder op deze jeugdhit.

Adres: Reguliersdwarsstraat 108-114

Cooldown Café ‘de kleine’

Nu gaan we écht even terug de tijd in, want ken je ‘de kleine’ nog? Een knappe vent sla je hier meestal niet aan de haak, maar gezellig is het wel. Als er één plek is waar alles kan en mag, dan is het de kleine Cooldown wel. Shots zijn er in overvloed, dus grote kans dat jullie blijven feesten tot het licht aangaat.

Adres: Lange Leidsedwarsstraat 116

In bovenstaande shotjesbarren beleven jij en je vriendinnen sowieso een avond voor in de boeken. Gaan jullie toch liever op jacht in een mooie club? Dan lees je hier waar je de mooiste mannen van Amsterdam vindt.