Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 27 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Zangeres Anne-Marie komt met de #perfectchallenge en dat is precies wat we nodig hebben

Anne-Marie kan je kennen van een van haar vele hits ‘Perfect To Me’ óf als doorgewinterde self-lover. Ze maakte niet voor niks bovengenoemde hit, waarin ze onder andere zingt dat je van jezelf moet houden, precies zoals je bent. Op social media is ze nu de #perfectchallenge begonnen.

De challenge is gekoppeld aan haar song en heet #perfectchallenge.

Anne-Marie komt met #perfectchallenge

ALs 12-jarig meisje speelde Anne-Marie al samen met Jessie J in een musical. Na verschillende samenwerkingen te hebben gedaan en als achtergrondzangeres bij Rudimental te hebben gewerkt, kreeg ze in 2016 een eigen solo-hit.

Nu, weer een paar jaar later, is ze een succesvolle zangeres met meerdere tophits op haar naam. Hoewel haar liedje ‘Perfect To Me’ al een paar jaar oud is, krijgt het nu een nieuw leven door de #perfectchallenge.

De challenge

In de challenge is het de bedoeling dat je een stukje uit haar liedje meezingt terwijl je jezelf filmt zonder make-up. Vervolgens verschijn je in een flits met make-up in beeld, om daarna weer verder te zingen zonder make-up. De boodschap is duidelijk: met of zonder make-up, je bent perfect.

Deelnemers

Het duurde maar even, of op Twitter en TikTok verschenen de eerste mensen die de challenge mee hebben gedaan. Kijk en geniet!

@lozzij

Not as smooth as @annemarie 🥴 but mamas love yourself as you are and teach your babies the same 💖 #perfectchallenge #perfectchallenge2020 #fyp

♬ Perfect to Me – Anne-Marie

@rhis.povs

@annemarie my abso idol💓💓#perfectchallenge #perfectchallenge2020 #selflove #perfectchallenge2021 TAG ANNE MARIE!💓

♬ Perfect to Me – Anne-Marie

@babyspicebag

#selflove #perfectchallenge #perfectchallenge2020 #gay inspo by @annemarie

♬ Perfect to Me – Anne-Marie

@amlara

i‘m okay with not being perfect cause that’s perfect to me @annemarie 💕 #repost #fyp #perfectchallenge2020 #perfectchallenge

♬ Originalton – lara

@lambsmumxo

This song is so beautiful in many ways, ily 💓 @annemarie #perfectchallenge2020 #annemarie #perfectchallenge #repost

♬ Perfect to Me – Anne-Marie