Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 22 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Aldi verkoopt nu alcoholvrije cocktails voor slechts één euro en daar kan geen cocktailbar tegenop

Ja, dat lees je goed. Voor slechts één euro haal je bij Aldi een alcoholvrije cocktail, komt deze deal niet als geroepen? Nu de temperaturen stijgen wil je niets liever dan chillen in de tuin met een ijskoud drankje in je hand. Aldi heeft onze gebeden verhoord en bracht onze favoriete cocktails uit in alcoholvrije variant.

Tijd om naar Aldi te sprinten, want daar koop je nu een alcoholvrije Mojito, Caipirinha of Piña Colada. Aldi weet ons altijd te verrassen met hun alcoholselectie, maar deze non-alcohol cocktails zijn ook een schot in de roos.

Aldi verkoopt alcoholvrije cocktails voor een prikkie

Hier kan geen hippe cocktailbar tegenop, want voor slechts één eurie krijg je bij Aldi een liter van je favoriete cocktail. Zo kom je wel in de zomerse sferen, zeker met de tropische temperaturen erbij deze week. Als het heel heet is, dan is het sowieso af te raden om (veel) alcohol te drinken. Vandaar dat deze alcoholvrije cocktails op het perfecte moment komen.

aldi alcholvrije cocktail
Aldi

Je koopt de cocktail in de winkel en voor slechts €0,99 sla je een liter in. Geen zin om in deze hitte een tripje naar Aldi te maken? Dan bestel je de cocktails gewoon online.

Voor alle meiden die toch liever een drankje mét alcohol drinken heeft Aldi ook een mooie aanbieding. Deze week koop je er namelijk zomerse Spritzers in de smaken rosé en wit, ook voor €0,99.

Lees ook: Hemels! Aldi verkoopt een watermeloencocktail en dat is alles wat je wil deze zomer