Renée
Renée Nieuws 16 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Jaha! Aldi lanceert een drankje dat lijkt op Aperol Spritz, maar véél goedkoper is

De temperatuur mag dan vanaf vannacht weer onder het vriespunt zakken, het betekent niet dat je niet mag verlangen naar het voorjaar. Gelukkiger is er iets fijns om naar uit te kijken: maak kennis met de Aldi Aperini, het namaakdrankje dat op Aperol Spritz lijkt. Vergeet de winter en de helse temperaturen die je dit weekend te wachten staan. Er is goed nieuws. Aldi Aperini gaat namelijk je lever leven verrijken.

Aldi Aperini

Wie, wat, waar? Aldi Aperini is misschien wel je nieuwe lievelingsdrankje voor de zomer. Nu al, ja. Dat zou trouwens helemaal niet gek zijn. Het lijkt op Aperol Spritz (jummmm) dankzij de smaak van sinaasappel, rabarber, vanille en specerijen, maar kost je veel minder.

Aldi lanceert deze Italiaanse aperitief in ieder geval in Engeland. Daar krijgt het een prijskaartje van omgerekend nog geen 8 euro. Het is niet geheel onbelangrijk om te vermelden dat je voor Aperol in Nederland alweer 13 euro betaalt. Met andere woorden: je betaalt er bijna het dubbele voor.

Is het in Nederland te koop?

Nu is er natuurlijk nog maar één vraag die ertoe doet in het leven. Is Aldi Aperini in Nederland te koop? Goede vraag. We hebben het aan Aldi gevraagd en laten het je natuurlijk weten als we een reactie ontvangen.