Emma Toussain
Emma Toussain Food 6 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Aldi komt met de hutsbal: een mix tussen bitterbal en hutspot

Wij zijn gek op bittergarnituur. Een frikandelletje, bamihapje of bitterbal… maak ons maar wakker hoor. Inmiddels bestaat de bitterbal in allerlei soorten en maten en we proberen ze allemaal uit. Toch zijn we wel wat huiverig voor de nieuwste uitvinding van de Aldi: de hutsbal. Een bitterbal met hutspotvulling. Watte?

De hutsbal bij Aldi

De supermarktketen introduceert dit nieuwe hapje op Instagram: “Daar is -ie dan: onze hutsbal! Een mix van hutspot en bitterballen 🤯 Wie moet dit proeven?!”, schrijft de supermarktketen op Instagram. Het nieuws wordt goed ontvangen, maar er zijn ook enkele volgers die niet helemaal weten of ze heel erg blij moeten zijn met deze combinatie: “Dol op beide, maar combinatie vraag ik me nog tikje af 🤔”. Iemand anders is het er ook niet helemaal mee eens: “Soms moet je 2 goede dingen gescheiden houden dit is er denk ik 1 van.”

Wil jij de hutsbal wel proberen?

Lekker frituren

Sommigen zijn dan wel geen fan van de bitterbal, maar wel van andere frituursnacks. Denk aan de frikandel. Als jij naar de snackbar gaat, ben jij al lang voorbereid op wat je gaat bestellen. Het frietje (of patat voor de mensen van boven de rivieren) varieert van een dubbele mayo tot friet pindasaus, maar dat kan je in principe gestolen worden want het is jouw allemaal te doen om dé ultieme snack: de frikandel. Het liefst 3 tegelijk. Ze zeggen dan ook weleens dat mensen die voor de frikandel kiezen gelukkiger zijn in het leven, maar hoe kan dat?

Deze bitterballen met pizza magherita-smaak wil jij vandaag nog proberen