Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Island-sterren Molly Mae Hague en Tommy Fury onthullen het geslacht van hun kindje

De bekende Love Island-sterren Molly Mae Hague en Tommy Fury maakten begin vorige week bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. CUUUUTE. Het was nog niet bekend wat het geslacht van het kindje zou worden, tot nu. Op social media onthullen ze het geslacht van baby Fury met een té schattige video.

Boy or girl?!

Onthulling van het geslacht

Molly Mae en Tommy maakten het nieuws bekend met een hele schattige video. In deze video is te zien dat het koppel voor de camera staat met een gender reveal ballon. Tommy is degene die in de ballon mag prikken en uiteindelijk komt er roze confetti uit! Dit betekent natuurlijk dat ze in verwachting zijn van een meisje.

De twee kijken er nu al heel erg naar uit om hun dochtertje te ontmoeten. Molly Mae plaatst het volgende op haar Instagram Story: “Our little girl on her way to us. Can’t believe I’m going to be a girl mum.” Het is natuurlijk geweldig nieuws, maar ze werd toch een beetje verrast door de emoties die erbij kwamen kijken en dat had ze niet verwacht: “Honestly this was the most surreal part of my whole pregnancy so far. Never felt emotions like it.”

Zwangerschapstest

Molly Mae vertelde onlangs hoe ze erachter was gekomen dat ze zwanger was. Ze was namelijk één dag over tijd en aangezien haar menstruatie altijd op hetzelfde moment komt, voelde ze het al een klein beetje aankomen. Ze had toevallig nog een zwangerschapstest in een la liggen en die heeft ze vervolgens gebruikt. Ondanks dat ze het echt niet had verwacht, kwam er toch uit dat ze zwanger was.

De realityster heeft tot nu toe enorm veel geluk met haar zwangerschap, aangezien zij nog helemaal geen last heeft gehad van misselijkheid. Waar ze wel last van heeft, zijn cravings. Ze vertelde dat ze overal trek in had en ze werd zelfs verrast door de honger. Dit is dan toch haar duidelijkste zwangerschapssymtoom geweest.

Love Island finalisten zaten vast: ‘De lift ging niet meer omhoog’