Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 29 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

TikTokker Alix Earle noemt dit de beste pimple patches ooit

Het hebben van puistjes is nooit leuk en je wil daar ook snel van af. TikTokker Alix Earle weet dat maar al te goed: zij worstelt ontzettend met acne en als je daar mee te maken hebt probeer je ook elke tool in de hoop dat het minder wordt. Pimple patches maken een grote belofte; dat je pukkels snel weggaan. Alix tipt nu haar favorieten.

Hero Cosmetics: de beste pimple patches ooit?

Het gaat om de Mighty Patch Original Pimple Patches van Hero Cosmetics. In de video laat Alix zien hoe ze de patch van haar huid haalt en dan zie je ook echt het vuil uit het puistje op het pleistertje zitten. Niet heel smakelijk, maar wel satisfying om naar te kijken. Iedereen wil een schone huid en vooral dat alle viezigheid weg is.

@alixearle

My ultimate skin hack @Hero Cosmetics Use Code ALIX for 20% off the link in my bio #heropartner

♬ original sound – Alix Earle

Hieronder lees je wat deze specifieke patches voor jou doen:

  • De Hero Mighty Patch is een hydrocolloïde pleister die puistjes er ‘s nachts beter uit laat zien door het vuil te absorberen.
  • Het houdt puistjes onder controle, dus niet krabben, uitknijpen of aanraken.
  • Het is sterk genoeg om de hele nacht te blijven zitten. Acne patches verminderen de zichtbaarheid van puistjes, zodat je ‘s ochtends wakker wordt met een (iets) heldere huid.

Hieronder nog een video van Alix waarin ze de grotere strips demonstreert.

@alixearle

If you know you know, link in bio @Hero Cosmetics #mightypatch #heropartner #pimplepatches

♬ original sound – Alix Earle

Natuurlijk begint een mooie huid ook bij wat je eet, een goed dieet is super belangrijk. Worstel jij met een onrustige huid? Dan kan je eerst even naar je voedingspatroon kijken.

Kijk B&B Vol Liefde-Olof stralen in de trailer van de film Bed & Breakfast