Emma Toussain
Emma Toussain Mode 26 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit schoenenmerk heeft de mooiste winterlaarzen, loafers en ballerina’s

Ligt het aan ons – of zijn er meer schoenentrends dan ooit tevoren? Je ziet overal loafers, slingback heels, ballerina’s, biker boots, cowboy boots, knielaarzen.. het stopt maar niet. En begrijp ons niet verkeerd, we vinden dat heerlijk. Maar soms is het lastig om de pareltjes te vinden. Wij hebben een merk gevonden wat héle leuke items maakt en het is nog duurzaam ook.

Maak kennis met ALOHAS

Even een klein achtergrondverhaaltje: in 2015 werd het merk ALOHAS opgericht in Hawaï, om daar zo een ​​draai te kunnen geven aan de spaanse espadrille. Toch is het merk nu niet alleen maar gericht op zomer: ze focussen zich momenteel heel erg op herfst-en winterschoenen. Maar ook hebben ze kleding en accessoires, dus het stopt niet alleen bij de schoenen. Ze gaan met de trend mee en werken ook on-demand: dat betekent dat de schoenen pas gemaakt worden als je ze koopt. Zo gaat er niks verloren, heel duurzaam. Ook zijn er ready-to-ship collecties, voor degenen die niet willen wachten.

Lokaal en handgemaakt

De schoenen worden met met de hand gemaakt in Spanje en Portugal. Ze houden het graag lokaal, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat de arbeidsomstandigheden van de vakmensen goed zijn en dat de kwaliteit van de schoenen ook hoog blijft. Daar houden we van, hart voor de zaak en voor de mensen die er werken. Los van al deze fijne informatie hebben ze ook gewoon héle leuke schoenen, daarom heb je natuurlijk ook op dit artikel geklikt. Dus die zetten we dan ook graag voor je op een rijtje!

Zwarte leren laarzen

Deze laarzen worden dus on-demand gemaakt dus dat betekent ook dat het iets langer duurt voordat je ze thuisbezorgd krijgt. Maar.. wel duurzaam en mega goede kwaliteit.

ALOHAS
ALOHAS

Rode ballerina’s

Rood is dé trendkleur van het moment dus eigenlijk kan een goed paartje ballerina’s (in deze kleur) niet missen.

ALOHAS
ALOHAS

Loafers

Ook een goed, stevig paar loafers zijn een must voor in je schoenenkast. Wel fijn als ze ook een beetje lekker kopen en niet een al te dunne zool hebben, dan houden ze de kou ook nog een beetje tegen.

ALOHAS
ALOHAS

Blijkbaar shop je in déze designer outlet YSL-laarzen voor nog geen tweehonderd euro