Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 24 jun 2016
Leestijd: 3 minuten

Als je aan deze 7 punten voldoet ben je pas écht een dramaqueen

Sommige mensen lijken te worden achtervolgd door drama. Je bent er dan altijd en overal door omringd. Je leven is eigenlijk GTST zonder camera’s. En hoe irritant de drama ook is, raak je er toch altijd in verwikkeld. Als je jezelf in alle punten herkent, ben je misschien toch een beetje een dramaqueen. Maar whatever, drama is soms gewoon lekker.

1. Je weet altijd álle roddels

Jij weet precies wie met wie naar bed is geweest en wat mensen over elkaar gezegd hebben. Je hoeft niet eens naar de roddels te vragen, want ze komen vanzelf naar je toe. Iedereen weet namelijk dat jij alle sappige info hebt en vertellen jou wat zij weten, omdat ze hopen dat jij misschien nog meer details hebt dan zij.

2. Je vindt het soms lastig om je mening voor je te houden

Soms probeer je hard op je tong te bijten, maar het lukt je toch nooit om niet te zeggen wat je denkt. Tja, je hebt nou eenmaal een sterke mening. En waarschijnlijk heb je volkomen gelijk hoor.

3. Je hebt vaak het idee dat mensen tegen je zijn

Waarschijnlijk zijn ze eerder door je geïntimideerd, omdat ze weten dat jij niet terugdeinst van confrontatie. Dat kan dan soms voelen alsof mensen tegen je zijn. Maar laat ze lekker denken wat ze willen, jij weet precies hoe fabulous je bent.

4. Je doet eerst en denkt later

Je bent spontaan en impulsief, waardoor je snel actie onderneemt en niet altijd nadenkt over eventuele consequenties. Dit hoeft helemaal niet iets negatiefs te zijn, want sommige mensen zijn doeners en anderen weer denkers, maar het moet niet zo zijn dat het je gaat tegenwerken.

5. Je bent niet bang voor confrontaties

Jij bent gewoon iemand die niet bang is, om haar emoties te uiten en het aan te geven als iets je niet aanstaat. En ja, soms is die emotie kwaadheid. Maar liever het uiten, dan dat je alles opkropt.

6. Je maakt van een mug een olifant

Als jou iets overkomt, dan zal IE-DER-EEN het horen. Er is ook een grote kans dat het allemaal wel meeviel, maar jij ervoer het zó heftig, dat je het verhaal iets sappiger maakt, dan dat het was. Maar je bent nou eenmaal een verhalenverteller én iedereen hangt wel altijd aan je lip.

7. Je leven is soms net een soap

Je snapt niet hoe je altijd weer verzeild raakt in situaties, die soapserie-waardig zijn. Als er camera’s op je gericht zouden staan, zou je per direct een celebrity zijn. Aan de kant Kardashian clan!

Als je jezelf in al deze punten herkent, dan kun je jezelf misschien toch rekenen tot de drama queen groep. So what?! Je leven is vol spanning en sensatie. Er zijn mensen die hun hele leven lang niets meemaken. Jij bent niet bang om jezelf te zijn en dat is iets om trots op te zijn. En als het allemaal écht heel dramatisch wordt, kun je altijd nog camera’s overwegen.

LEES OOK: Dit is waarom dramaqueens het allemaal véél beter voor elkaar hebben