Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 16 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Altijd al willen journalen? Deze handige boekjes van de Hema helpen je op weg

Zie jij ook altijd bij iedereen op Instagram voorbijkomen dat ze journalen, maar weet je zelf niet zo goed hoe of waar je moet beginnen? Dan wil je dit weekend met gierende banden naar de Hema toegaan.

Zij verkopen namelijk een hele serie handige boekjes die goed van pas komen.

Journalen

Het lijkt steeds populairder te worden: journalen. Dit is het opschrijven van je gedachten en kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Je kan het zien als het bijhouden van een dagboek, maar dan net iets anders. Je schrijft in een journal namelijk niet alleen de dingen die je meemaakt op, maar er komen ook regelmatig wat gevoelens op de hoek kijken.

Hoewel er steeds meer over journalen gesproken wordt, zowel in real-life als op socials, lopen veel mensen met vragen rond. Zij vragen zich namelijk vaak af hoe je precies “goed” bezig kunt gaan met journalen, maar dit werkt voor iedereen anders. Het is goed om te kijken wat voor jou werkt en wat jij fijn vindt.

Dipje? Dan wil je deze Instagram-accounts volgen voor een dosis positieve energie

Hema

Nog steeds het gevoel dat jij er zonder een voorbeeld niet gaat uitkomen? Dan heb je geluk, want bij de Hema hebben ze sinds kort handige boekjes, waaronder een journal-exemplaar, die jou op weg helpen. Go Hema!!!

Op TikTok zijn gebruikers in ieder geval erg enthousiast over dit product van Hema. En naast de journal, waarin vragen staan die je kan beantwoorden, heeft Hema ook nog andere verschillende boekjes die goed van pas komen. Zo hebben ze ook een budget planner, een meal planner, een life planner en een bullet journal. Hoe leuk en handig! Bekijk hier hoe ze eruit zien.

Aan deze signalen herken je of je hoogsensitief bent