Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 1 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Wil jij zelf je haar verven? Dit zijn de beste haarverf producten om je haar asblond te krijgen

Ben jij van plan om binnenkort zelf je haren te verven maar heb je geen idee welke haarverf het beste is? Wij hebben een super handige hair guide voor je gemaakt zodat jij zeker weet dat je prachtige asblonde lokken krijgt zonder naar de kapper te gaan. Wij zijn nog steeds verliefd op de asblonde haarkleur trend, en nu het zomer is wil jij vast ook een lichtere coupe. Als je de kapper te duur vindt is er altijd nog een mogelijkheid om zelf je haar te verven. Met deze asblonde haarverf sets weet je zeker dat je geen oranje gloed zult krijgen.

Asblond haarverf

Bedenk wel goed of het reëel is dat jij je haren (zelf) asblond verft. Als je van jezelf namelijk een heel donkerbruin tot zwarte haarkleur hebt gaat dit niet lukken thuis. Dan is het belangrijk dat je een goede kapper zoekt die precies weet hoe dat moet.

Als je donkerblond of blond haar hebt gaat dit je thuis wel lukken, al helemaal als je een van onderstaande producten gebruikt. Je wilt namelijk niet met een oranje gloed de deur uit nadat je zelf je haren hebt geverfd. En bij lang haar altijd twee pakjes gebruiken anders heb je niet genoeg.

1. L’Oréal

Zoek je een verf die je bij elke drogist kunt krijgen? Dan is deze haarverf van L’Oréal een echte aanrader. De L’Oréal Paris Casting Crème Gloss 1010 Extra Licht Asblond geeft een mooie asgloed aan jouw haar. Een makkelijk product om zelf te gebruiken en dat voor maar 12 euro.

loreal-paris-casting-creme-gloss-1010-extra-licht-asblond

2. Wecolour

Een vrij professionele haarverf die je niet overal kunt kopen. Als je de foto bij het product ziet lijkt de kleur vrij bruin te ogen maar dat ziet er werkelijkheid wel anders uit dus laat je daar niet door afleiden. Voor de mooiste asblond tint raden we nummer 8.1 van WECOLOUR aan, dan weet je zeker dat je echt geen gele gloed krijgt. Het product kost 20 euro maar de eerste keer krijg je 10 euro korting op je bestelling.

asblond haarverf

3. Henna Brownies

Als je je haar verft ruikt het vaak heel chemisch, en niet iedere hoofdhuid kan tegen zo’n chemische kleuring. Deze Henna Brownies verf bevat geen ammoniak en is een natuurlijk product. De henna kleurt namelijk het haar. Let wel op dat je voor deze verf al redelijk blond haar moet hebben. Je gele gloed zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je betaalt hiervoor 18,50 euro en dat is echt stukken goedkoper dan bij de kapper.

asblond haarverf

4. Wella

Als je al vrij blond bent van jezelf hoeft het helemaal niet noodzakelijk te zijn dat je je haar echt verft. De Color Fresh Silver van Wella is een semi permanente kleuring die blond haar meteen een asblonde tint geeft. Één flesje kost 14,45 euro.

Wil je weten hoe je je haar het beste kunt verzorgen als je het eenmaal blond hebt geverfd? Dit artikel staat bomvol goede tips voor het beste kleurbehoud.