Renée
Renée Nieuws 4 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Echte liefde: 7 dingen die hij doet die ‘ik hou van je’ schreeuwen

Hij is lief, leuk en knap. Met deze man weet je het zeker: je houdt écht van hem. En hij van jou. De volgende zeven dingen die hij doet schreeuwen namelijk ‘ik hou van je’. Pak je notitieboek erbij, het is tijd om de punten af te vinken.

Ik hou van je

Vier woorden, tien letters. Het blijft bijzonder als je vriend ik hou van je zegt. Maar hij doet dat óók als hij de volgende lieve dingen voor je doet.

1. Hij pakt je hand vast

Gewoon, omdat hij je wil aanraken. Of misschien omdat er een raar persoon aan komt lopen en hij je daar zover mogelijk bij uit de buurt wil houden.

2. Hij vindt jouw welzijn belangrijker dan dat van hem

Na een etentje of een avond stappen heb je het hartstikke koud. Wat doet hij? Hij zorgt ervoor dat jij het warm hebt. Zelfs als het betekent dat hij het kouder heeft.

3. Hij lacht om je stomste grappen

Niets schreeuwt ‘ik hou van je’ harder dan een man die om je stomste grappen kan lachen. Waar zelfs je besties je raar aankijken vindt hij je altijd schattig.

4. Hij vindt je het mooist zonder make-up

Prima als je van make-up houdt en alles uit de kast trekt, maar als hij je stiekem het mooist vindt zonder alle opsmuk heb je de jackpot gewonnen.

5. Hij koopt tampons en maandverband als je ongesteld bent

Tijdens die tijd van de maand heb je het zwaar. Een zeurend vriendje die het allemaal vies vindt? Die negativiteit heb je niet in je leven nodig. Maar hij houdt echt van je als hij gewoon voor jou naar de winkel gaat om tampons en maandverband te kopen.

6. Hij weet wanneer je honger hebt (en geeft je dan eten)

Je wordt stil en ontzettend chagrijnig. Met andere woorden: HONGER. Je vriendje weet dan dat dit geen moment is om ruzie met je te maken en denkt oplossingsgericht. Hij geeft je eten, want hij weet dat dit het enige is wat je nodig hebt.

7. Hij koopt bloemen voor je

Lekker cliché, maar het is echt zo. Bloemen geven staat gelijk aan ik hou van je zeggen. Niet alleen weet een goede vriend wat je lievelingsbloemen zijn, hij weet je ook op spontane momenten te verrassen door met een bos voor je neus te staan.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Mannendossier: Dit denken mannen écht over je vriendinnen