Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Drankjes 17 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

Baileys komt met een nieuwe smaak en daar wil je deze martini mee maken

Wij zijn dol op Baileys, dat steken we niet onder stoelen of banken. We hebben bijna alle smaken al geproefd en zijn vooral fan van de zeezout-karamel en tiramisu Baileys. Maar daar komt nu een nieuwe favoriet bij, want Baileys komt met een nieuwe smaak. Maak kennis met Baileys hazelnoot.

Klinkt als muziek in de oren.

Baileys komt met een nieuwe smaak: hazelnoot

Baileys luidt de lente in met een gloednieuwe variant: Hazelnut. De nieuwe smaak is een heerlijke mix van de traditionele Irish Cream-likeur gemengd met een warme, notige smaak van geroosterde hazelnoot. Verwen jezelf met deze perfecte traktatie tijdens een rustig avondje op de bank, of serveer hem tijdens een gezellig avondje met je favoriete vriendinnen of familie.

Het mooiste van alles: de gloednieuwe smaak is gewoon verkrijgbaar in het schap van de Albert Heijn en de Jumbo. Geen gehaast meer naar de slijterij, dus.

‘Nutterlicious’ Martini

Wij zijn verkocht en kunnen niet wachten om de nieuwe smaak te proberen. We gooien de romige likeur vaak door onze espresso martini, maar hebben nu een nieuw recept voor je, waarin de hazelnoot goed werkt.

Ingrediënten:

50 ml Baileys Hazelnut, 100 ml amandelmelk, 10 gram gesmolten chocolade, 30 gram fijngehakte hazelnoten, 1 halve banaan, een handjevol ijsklontjes en fijngehakte hazelnoten om af te toppen.

Bereiding:

1. Mix de Baileys Hazelnut, de ijsklontjes, de amandelmelk en de banaan in de blender tot er een romig geheel ontstaat.

2. Doop de rand van je glazen in de gesmolten chocolade en top de rand van je glas af met de fijngehakte noten.

3. Giet de Baileys-mix in het glas.

4. Geniet!