Renée
Renée Nieuws 19 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Je leven is compleet: Er bestaat een Baileys paasei met salted caramel smaak

Net toen we dachten dat het leven niet beter kon worden, spotten we iets wat je écht moet hebben in het leven. Vond je Baileys paasei shotjes fantastisch? Wacht dan maar totdat je ziet dat je een heus Baileys paasei kunt kopen. Het Baileys paasei mét salted caramel smaak is namelijk alles waarover je in je stoutste Paasdromen hebt durven dromen. Stel je het maar eens voor: een groot paasei met een dikke rand chocolade, waarvan de buitenkant naar gezouten karamel smaakt… Héérlijk, dat kan niet anders.

Baileys paasei

Misschien is het goed dat we de fantastische Baileys paasei nog niet in de Nederlandse schappen hebben gevonden. Want eerlijk, goed voor je dieet is het niet. De buitenkant is namelijk ‘bestrooid’ met gouden salted caramel. Maar ook de binnenkant smaakt naar zout en karamel. Hmmmm. Shit. Toch wíllen we het.

Daar blijft het trouwens niet bij, want er bestaan ook nog eens zes glinsterende Baileys truffels. Serieus, hoe verleidelijk klinkt dat? Mocht je het nu willen kopen, het is op praktisch iedere website in Engeland uitverkocht. Maar wie weet heb je meer geluk als je een tripje naar de UK op de planning hebt staan…