Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Déze 5 beautyproducten gingen allemaal viral op TikTok (en terecht)

We moeten TikTok danken voor de meest geniale grapjes die we ontdekken, voor de tofste dansjes (die aanvoelen als een hele workout) én voor heel wat beautyproducten waar we niet meer zonder kunnen. Dankzij de populaire app zijn de volgende 5 beautyproducten binnen no-time viral gegaan, en terecht.

Van make-uptips tot skincare journeys en beauty mistakes: déze beautyproducten zie je in elke TikTok-video voorbij komen. En wij begrijpen wel waarom.

Viral beautyproducten op TikTok

Er worden miljoenen video’s op TikTok gedeeld. Geen wonder dat je zo nu en dan een viraaltje mist. No worries, wij zetten voor jou 5 beautyproducten op een rij die viral zijn gegaan op TikTok en die je gegarandeerd zelf uit wil proberen. Dit zijn ze.

1. Bump Eraser Body Scrub

Vaak last van “strawberry skin”, keratosis pilaris (die kleine bultjes op onder andere je bovenarm) of ingegroeide haartjes? Dan is deze Body Scrub echt het proberen waard. Het schijnt een wondermiddel te zijn, thanks to de exfoliërende ingrediënten als glyocolic en lactic acids.

@gwmakeup

Have to be patient with the results but it works! #strawberrylegs #skincare #bodycare #skincaretips #exfoliation #BeautyReview #fyp #keratosispilaris

♬ TKN – ROSALÍA & Travis Scott

2. CeraVe Renewing SA Cleanser

Als er één merk enorm bekend is geworden (en daardoor mega gegroeid is) door TikTok, is het wel CeraVe. Skincare influencer Hyram heeft hier onder andere voor gezorgd.

@skincarebyhyram

Salicylic Acid ftw 😎 Acne & pimples no more! #skincarebyhyram #skincare

♬ Darling (feat. Missio) (Darling (feat. Missio)) – Said The Sky

3. Revlon Volcanic Face Roller

Als je last hebt van een vette huid, is deze tool perfect voor jou. Het is niks meer dan een vulkanische steen op een roller dat ervoor zorgt dat je shiny en vettige huid binnen no-time verdwijnt. Ook fijn: je kan de steen uit het houdertje halen en schoonmaken (én daardoor dus oneindig veel gebruiken).

@looksbylexington

If you have oily skin YOU NEED THIS #distancedance #FYP #oilyskin #amazonfinds #revlon #whippedcoffee

♬ original sound – LooksByLexington

4. Schwarzkopf got2b Glued

Fluffy wenkbrauwen zijn hét, dit jaar. En hoewel je dat makkelijk kan realiseren met speciale wenkbrauwhaar, kan je ook gewoon deze gel van Schwarzkopf gebruiken. Check onderstaande TikTok en je weet waarom.

@hayleybuix

Super easy fluffy brows Tutorial 🙃 #fypage #fyp #foryou #browtutorial #fluffybrows #makeuphacks

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) – BENEE

5. e.l.f. Recharching Magnetic Mask

Wacht ff, een masker die magnetisch is? Jawel. Dit masker van e.l.f. is niet alleen bijzonder omdat het magnetische eigenschappen heeft, óók om het resultaat. Je poriën worden intens gereinigd en je huid wordt gevuld en opgeladen met antioxidanten. Het resultaat? Een gladde babyhuid.

@caitniss

elf magnetic mask!!! #elf #magnet #facemask #socool

♬ Good as Hell by Lizzo – Ashern