Redactie
Redactie Love & Seks 26 mrt 2020
Leestijd: 5 minuten

18 tekenen dat je in de beste relatie ever zit

Denk jij dat je in de beste relatie ever zit? Wellicht heb je gelijk. Wij sommen achttien tekenen op waaruit blijkt dat het ook echt zo is.

Beste relatie ever

Als je met je hoofd in de wolken zit, wil je dit gevoel het liefst voor eeuwig vasthouden. Dat kan, want als je deze achttien tekenen in jouw relatie terugvindt, dan is de kans groot dat jij de ware te pakken hebt.

1. Hij is je soulmate

Misschien wel het belangrijkste om eerst te noemen. Naast dat hij je lover is en je gek maakt tussen de lakens, is hij ook je beste maatje. Het allerfijnste aan je relatie is dat je samen kunt lachen en geweldige herinneringen met elkaar deelt.

2. Vertrouwen is het sleutelwoord

Als je je schatje niet kunt vertrouwen, krab jezelf dan even achter je oren. Hij is degene aan wie je je diepste geheimen vertelt en degene die je blind vertrouwt wanneer hij een avondje stappen is met de boys.

3. Jullie vrolijken elkaar op

Hij weet precies wat hij moet doen als je met een chagrijnig hoofd op de bank zit. En ook jij weet de magische woorden die hem een glimlach brengen. Jullie kennen elkaar zo goed, dat elkaar opvrolijken geen enkel probleem is.

4. Er zijn ook andere hobby’s dan bekvechten

Soms is het heerlijk om even te tieren tegen vriendlief. Maar, gelukkig zijn er ook andere leuke bezigheden waar jullie voldoening uit halen. En die hebben toch wel de overhand.

5. ‘Jullie zijn zo’n leuk stel’

Het is een zin die jullie vaak te horen krijgen, dat jullie zo ongelooflijk goed bij elkaar passen. Of zo schattig zijn samen. Of zo aan elkaar gewaagd zijn. Je hebt namelijk ook van die stellen die altijd tegen elkaar katten. Maar wanneer je dit regelmatig te horen krijgt, dan weet je dat deze relatie werkt.

6. Je durft in het openbaar aanhankelijk te zijn

Want als je dit niet durft, waarom heb je dan een relatie? Kusjes en knuffels in het openbaar vind je helemaal niet erg. Sterker nog: je laat maar wat graag zien dat jij deze man hebt veroverd. En andersom natuurlijk ook.

7. Hij staat altijd voor je klaar

Als je thuis komt en te diep in het glaasje hebt gekeken dan is hij degene die je uitkleedt en in bed stopt. Als jij diep in de nacht een taxi nodig hebt omdat je de nachtbus hebt gemist dan stapt deze man wel in de auto om je op te halen. Je weet dat altijd op hem kan rekenen, en hij op jou.

8. Je hoeft je niet steeds te bewijzen

Alhoewel we het tegenwoordig erg leuk vinden om de cute couple foto’s te delen op social media, het is niet belangrijk. Een foto plaatsen doe je om de juiste redenen. Je wilt het delen met vrienden en familie. Van competitie is geen sprake.

9. Jullie zijn close maar hebben ook een eigen leven

Jullie delen misschien dezelfde vrienden, maar het is ook gezond om je eigen groep vrienden te hebben en tijd voor jezelf te hebben. Laten we eerlijk zijn, je wilt toch niet dat je lover cocktails gaat drinken met jouw vriendinnen? Het is fijn als meneer zelf ook wat te doen heeft.

10. Jullie halen het beste in elkaar naar boven

Hij support je, moedigt je aan en gunt je alles. Jullie helpen elkaar om doelen te bereiken. Je boy moet degene zijn die jou het gelukkigste mens op aarde maakt.

11. De toekomst is niet eng

Jullie worden niet bang zodra het gesprek over de toekomst gaat. Niet dat hij meteen op z’n knieën gaat, maar zolang jullie dezelfde ideeën hebben dan lijkt het er sterk op dat het wel snor zit.

12. Urenlang zonder whatsappjes

Het is niet erg als je een tijd niet reageert op een berichtje. Tenzij het een noodgeval is natuurlijk. Jij raakt niet meteen in paniek wanneer de lover niet direct iets terug stuurt. Jullie relatie is gezond en jullie leiden een druk leven. Geen probleem als het krijgen van een antwoord iets langer duurt.

13. Hij gaat met je mee op familiebezoek

Ook al vindt hij het vreselijk saai, hij doet het wel. Voor jou. Want jij bent z’n bae.

14. Problemen zijn zo opgelost

Een conflict gaan jullie niet uit de weg en proberen jullie op te lossen. Nare gevoelens mogen niet tussen jullie in komen te staan en daarom zorgen jullie er voor dat er altijd wordt gepraat.

15. Je kan helemaal jezelf zijn

Ook al zie je er uit als een verschrikkelijke draak, hij kent je gelukkig ook in betere tijden. Hij is zelfs zo lief dat hij altijd zegt dat je de mooiste bent. Ahw.

16. Je voelt je on top of the world

Bij deze man hoef je niet onzeker te zijn. Daarnaast weet je dat hij 100 procent voor jou gaat. Hij geeft jou het gevoel dat jij de enige bent. En de beste.

17. Dingen met hem doen voelt geweldig

Of jullie nu op vakantie gaan of naar een festival. Het is geweldig als jullie bij elkaar zijn en jullie hebben de beste tijd van jullie leven, het maakt niet uit wat de bezigheid dan ook is.

18. Je kunt je een leven zonder hem niet voorstellen

Sterker nog: je wilt geen leven zonder hem. Op naar de toekomst met deze fijne man. Love you bae.

Lees ook: 10x dít zegt de tattoo van je (toekomstige) partner over hoe hij of zij is in een relatie