Janne Vogel
Janne Vogel Life 26 mrt 2020
Leestijd: 4 minuten

10x dít zegt de tattoo van je (toekomstige) partner over hoe hij of zij is in een relatie

Ja, echt: de tattoo van die leuke chick of jongen waar je mee date, zegt meer over hem of haar dan je misschien denkt. Beautify maakte een overzichtje van random tatoeages en wat je daaraan kunt afleiden over de persoon die ze ooit heeft laten zetten. In het bijzonder als het gaat om hoe hij of zij is als partner.

Dit zegt de tattoo van je partner over hoe hij of zij is in een relatie

Heeft hij een flesje bier op z’n been staan en zij een vlinder op haar arm? Alle tatoeages, zelfs de állerkleinste, zeggen iets over over iemands persoonlijkheid. Hoe random ook. Benieuwd wat ze betekenen? Lees dan vooral even mee.

1. Een tattoo als ode aan familie

De naam van zijn of haar moeder of een matching tattoo met een broer, zus, nichtje of neefje. Deze persoon is hoogstwaarschijnlijk lief, superloyaal en daarom 100% relatiemateriaal. Allemaal leuk en aardig, maar wees niet verbaasd als hij of zij te snel wil settelen.

De warme persoonlijkheid van menig persoon achter zo’n tatoeage kan – wanneer de tijd rijp is – niet wachten op een fijne huisje boompje beestje-situatie.

2. De naam van de studentenvereniging

Deze jongen/meid is erg dedicated en dat kan na verloop van tijd nog weleens irritant worden. Bereid je voor, want tijdens jullie date nights barst hij of zij meerdere keren in lachen uit wanneer er een berichtje binnenkomt in de groepsapp van de vereniging. En nee, je zult niet meelachen, want het is zo’n typische inside joke die je toch niet zult begrijpen.

3. Een shout-out naar een favoriete voetbalclub

Deze persoon is ook erg loyaal (you can tell from het Feyenoord-logo op zijn/haar been), maar niet per se een superromantisch type. Als jullie ergens zitten te eten, streamt hij/zij hoogstwaarschijnlijk een sportwedstrijd. En dat is toch een beetje jammer.

4. Een stomme tattoo gezet in een dronken bui

Dus, deze persoon heeft een dronken tattoo laten zetten en 1) niet genoeg spijt om ‘m weg te laten halen en 2) steekt dit ietwat gênante verhaal niet onder stoelen of banken. Hij of zij is eerlijk en oké met zichzelf. Wat in essentie heel goed is, maar in een relatie niet altijd het allermakkelijkst.

Laten we het zo zeggen: een compromis sluiten is met deze sterke (party-)persoonlijkheid een uitdaging.

5. Een geinig woordgrapje

Woordgrapjes zijn heerlijk, droog, en soms datgene dat ons de dag door helpt, maar een woordgrapjestattoo gaat ons een brug te ver. Wees gewaarschuwd: een relatie met deze ‘grappige’ persoon betekent hoogstwaarschijnlijk een levenslange stroom aan grapjes die vaak niet echt heel grappig zijn. En na een paar maanden kun je het niet meer opbrengen om nep te lachen.

6. Een meme

Oke, twee opties: óf het is ironisch bedoeld en geeft je fulltime hipster commentaar op alles wat je doet, óf de ander bedoelt het niet ironisch en je wil vandaag nog je meldingen op Facebook en Instagram uitschakelen, omdat je (toekomstige) partner je ongetwijfeld de hele dag memes toestuurt. In zo’n extreme mate dat je er gek van wordt. We zijn er nog niet over uit welke optie erger is.

7. De geboortedatum

Iemand houdt van zijn verjaardag en wil deze waarschijnlijk groots vieren. Als partner kun je een maand vol festiviteiten en bottle service verwachten, want deze persoon pakt groots uit.

Een andere reden achter de verjaardagstattoo kan zijn dat je partner het anders vergeet. In dat geval verzoeken we je om deze (toekomstige) relatie vandaag nog te beëindigen.

8. Een matching tattoo met een ex

Misschien wil je toekomstige partner de tattoo niet verwijderen vanwege financiële redenen. Reken in dat geval op een tikkie na jullie bioscoop- of dinnerdate. Als de ander de tattoo per se wil houden en dit niks met geld te maken heeft, dan kan het zijn dat deze persoon nog niet helemaal over de ex-partner heen is. En met zo iemand wil je niet in zee gaan.

9. De lyrics van een top-40 liedje (dat pas net uit is)

Deze persoon is zo impulsief dat wanneer hij of zij een nieuw liedje hoort op Spotify’s New Music Friday, meteen naar de tattooshop rent om de lyrics te tatoeëren. In een relatie is dit de persoon die voor het eerst (lees: op de eerste date) zegt dat hij of zij van je houdt, terwijl deze persoon er binnen een week misschien weer klaar mee is. Jullie relatie belooft allesbehalve saai te worden.

10. Een zin of woord in een taal die hij/zij zelf absoluut niet spreekt

Deze avonturier heeft tijdens zijn of haar studie in het buitenland of inspirerende backpackreis een woord in een andere taal laten tatoeëren. Super cultureel, maar of er echt iets inspirerends staat in plaats van iets als ‘scheet’ weet niemand helemaal zeker. Hij of zij zelf ook niet – en dat is stiekem best wel grappig.

Een relatie met deze persoon is leuk en je kunt flink om hem of haar lachen. Wanneer hij of zij zich in een Italiaans restaurant voor je wil uitsloven door de moeilijke gerechten zo goed mogelijk uit te spreken, bijvoorbeeld.

Lees ook:

Cosmopolitan