Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit restaurant regelt blind dates en het is net First Dates zonder camera’s

Als je de ware maar niet in de kroeg of online kunt vinden, dan kun je je bijvoorbeeld ook opgeven voor First Dates. Niet zo’n fan van de camera’s om je heen? Dan kun je ook naar dit restaurant toe. Daar gaat het precies hetzelfde eraan toe als bij First Dates, maar dan zonder dat je je bekeken voelt. Eerlijk is eerlijk, zonder camera’s voel je je misschien nog wel meer op je gemak. Daarom dacht dit Nederlandse restaurant om het concept van First Dates minus de camera’s over te nemen.

Blind dates zoals in First Dates

In Limburg wordt eind van deze maand namelijk gestart met het concept dinnerdate. Alles wat je hoeft te doen is in een formulier aan te geven wie je bent en wat je wensen zijn. Zodra de organisatie een match met je gevonden heeft, neemt iemand weer contact met je op.

Net zoals in First Dates, wordt er een heerlijk diner voor jullie verzorgd in een mooi restaurant. Klaar met eten? Dan is er nog de gelegenheid om te gaan borrelen in de naastgelegen pub. Klinkt als een ideale blind date, toch?

De dates worden op iedere laatste woensdag van de maand georganiseerd en vinden plaats bij restaurant Grand Café Gallery in het Limburgse Panningen. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Als je eenmaal uitgenodigd wordt, vragen ze een bedrag van 40 euro.

Als je die avond de liefde van je leven voor je hebt zitten, is dat je geld meer dan waard. En als er toch geen vonk overslaat, heb je wel weer een leuk verhaal om te vertellen aan je vriendinnen. Op naar het zuiden.