Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 mei 2015

14 x gedachtes over borsten die iedereen wel eens heeft gehad

Borsten zijn er in allerlei maten, vormen en soorten. En soms staan we wel eens voor de spiegel, of glijden onze gedachtes even af naar die twee bobbels die op je borstkas zitten. En dan herken je vast dit wel:

1. Waarom groeien ze niet gewoon standaard allebei even groot?!

Waar is het goed voor dat links nét een tikkeltje kleiner lijkt te zijn dan rechts? Kom op Mama Natuur. Dit had je ons vrouwen toch wel even kunnen gunnen? Een portie gelijke borsten voor iedereen a.u.b.

2. Zie ik nou echt donkere haren rondom mijn tepel?

SERIOUSLY? IEHL. Waarom zit dat daar? Wat moet dat daar? Oké weghalen. Iedereen heeft het, maar ik doe net alsof ik het niet heb. Pincet waar ben je. Oh hier. Doei haar. Sh*t daar zit er nog één. Hou eens op joh en blijf lekker weg.

3. Een tepel is eigenlijk maar een raar ding. Hoe groot is normaal eigenlijk?

En is groot mooi, of juist klein? We weten dat mannen borsten of billenmannen zijn. Maar hoe zit het eigenlijk met de tepels?

4. Waarom tepels de neiging hebben om altijd maar dan ook altijd hard te worden als het ons niet uitkomt

Tepels, hou je koest. Waarom worden jullie altijd hard op momenten waarvan ik denk ‘niet nu’. Jullie spelen gewoon een spelletje met me. Ja ik had een dikkere BH aan moeten doen en een minder doorschijnend shirtje. Maar zo is het nu eenmaal. Hou. Je. Koest.

5. Hoe zou n maatje groter staan?

Zou mijn decoletté dan nog meer in de smaak vallen? En die ene jurk, zou die dan nog mooier staan? Ik denk dat ik me wel vrouwelijker ga voelen. Of ik krijg spijt. Nee toch? Ahum, nog maar even over nadenken.

6. Waarom zien borsten er zo raar uit als ik lig, dat is toch niet aantrekkelijk?

Kunnen ze niet gewoon in normale stand blijven? Nu lijken het net slappe ballonnetjes. Kom op, hij gaat zo op me klimmen. Kan dit er iets aantrekkelijker uitzien?

7. Het zijn eigenlijk toch maar rare dingen af en toe he?

Ja dat hangt daar maar te hangen..

8. Wat vinden mannen er nou eigenlijk zo sexy aan?

Ja een mooie decolleté, maar voor de rest. Waarom die borsten? Mijn ogen en lippen zijn ook heel mooi. Toch?

9. Waarom krijgen vrouwen borsten als ze in de weg zitten?

Ja we weten allemaal dat je er melk mee kunt geven aan je baby’s. Maar al die andere jaren in je leven? Naast dat we nu hebben bedacht dat het sexy is om grote borsten te krijgen kunnen ze ook verdomd vervelend zijn. Tijdens het sporten bijvoorbeeld. Of tijdens het slapen. Of vergeet vooral niet tijdens het passen van kleding als ze er weer eens niet inpassen.

10. En dan hebben we het nog niet gehad over dat op en neer gaan tijdens de seks

Auw.

11. Waarom gaan die dingen hangen?

We hebben ze, we zijn er ook meestal blij mee. Maar net als we ze enorm gaan waarderen, gaan ze hangen. En ze kunnen echt ver naar beneden zakken. Please lieve borsten blijf zoals jullie nu zijn. Jullie zijn perfect. Blijf daar. Alsjeblieft.

12. Hoe kan ik ze groter laten lijken zonder operatie en WC papier?

Ja uhh, wil iedere vrouw toch?

13. Een BH vinden in de juiste maat is t moeilijkste klusje ooit

Amen.

14. Een BH uitdoen je borsten bevrijden overigens het lekkerste gevoel ever

Oh wat is dat een fijn gevoel. Release the beast. Vrijheid. Blijheid. Schudden, shaken, even voelen. Hallelujah. Priem maar lekker vooruit borstjes van me. Jullie mogen weer spelen.

Reageer op artikel:
14 x gedachtes over borsten die iedereen wel eens heeft gehad
Sluiten