Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 25 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Huh?! Olijfolie zou het geheim zijn voor gladde benen en gladde alles

Olijfolie is ideaal voor gladde benen en een perfect geschoren bikinilijn. Vergeet scheerschuim, deze olie is het antwoord op een smooth skin. Die vervelende irritaties en rode bultjes blijven weg wanneer jij deze simpele truc toepast. Hoe chill is dat?
Je trekt een prachtig rokje aan, maar ziet helaas geen gladde benen. In plaats daarvan zie je stoppeltjes en bultjes. Maar er is een hack die je leven gaat veranderen.

Dat je benen niet helemaal glad zijn, komt door het scheren met normaal scheerschuim. Maar weet je, voortaan gebruik jij olijfolie uit de kast als je gaat scheren, want dit zorgt pas écht voor een gladde huid.

Olijfolie

Gladde benen en een gladde ‘alles’ krijg jij van scheren met olijfolie. Dat zegt althans Beauty blogger Jessie B. Zij deelde haar geheim en het internet werd gék. Zij gebruikt olijfolie in plaats van scheerschuim en het resultaat is verbluffend.

Je hebt maar een heel klein beetje nodig en het enige wat je moet doen is: insmeren waar nodig en dan heel even laten intrekken. Vervolgens haal jij je scheermes er overheen en voilà: doei haar en stoppels – hallo ultieme zachtheid.

Gladde benen

Door te scheren met deze olie voorkom jij dat je in je huid snijdt. Daarnaast blijven die akelige rode bultjes weg. Met het mooie weer voor de boeg, vinden wij dit absoluut het proberen waard. Hoe ideaal zou het zijn als deze tip super goed werkt? Bekijk haar filmpje hieronder.