Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben jij al klaar voor Valentijnsdag? Win een mixtape vol lovesongs en geef ‘m aan je crush

Ben jij klaar voor de dag van de liefde? 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Of je nou een hopeless romanticus bent of dat jij gewoon graag lekker filmpje kijkt op de bank met je lover.. een leuke dag is het sowieso. Ben je single maar wil jij graag aan je crush laten weten dat je hem of haar wel heel erg leuk vindt? Dan is dit de perfecte dag! Dating app Bumble helpt je een handje: je kunt een mixtape winnen mét lovesongs om weg te geven.

All you need is love.. toch?!

Vrouwen houden van persoonlijk

Uit onderzoek van dating app Bumble blijkt dat bijna tweederde van de vrouwen een persoonlijk cadeau op Valentijnsdag romantischer vindt dan een bos bloemen, waarbij een mixtape (vol lovesongs!) werd uitgeroepen tot een van de meest romantische cadeaus die ze zich kunnen wensen.

Muziek en daten lijken hand in hand te gaan. 64% van de singles gebruikt muziek als onderwerp om een gesprek op gang te brengen wanneer ze iemand leren kennen. Hoe leuk is het als iemand dezelfde muziek fijn vindt?! Dan kan je – als het weer kan – ook samen naar concerten of je zet thuis gewoon ‘jullie’ muziek aan. Eerst moet je nog wel even het hart van je potentiële lover zien te veroveren.

Inspiratie nodig voor een eerste date? De Bumble x Tassie-wandeltocht is wat je zoekt!

In de app Bumble zetten vrouwen altijd de eerste stap en dat vinden wij héél erg leuk. Ook heeft de app andere varianten – zo kan je nieuwe vrienden maken via Bumble BFF en professioneel netwerken via Bumble Bizz.

Bumble Mixtape wedstrijd

Dating app Bumble lanceert speciaal voor Valentijnsdag een ‘nineties mixtape wedstrijd’ en biedt singles hét ultieme cadeau om weg te geven aan hun crush.

Om kans te maken op een Mixtape volg je de onderstaande stappen:

1. Download de Bumble app gratis beschikbaar op iOS en Android
2. Maak je profiel aan of log in op de Bumble app
3. Kijk uit voor de in-app kaart en match met het Bumble Mixtapes profiel
4. Vul je gegevens in en voer jouw liedkeus in via het deelnameformulier
5. Er zal contact met je worden opgenomen als je de winnaar bent
6. Als je een winnaar bent, krijg je je Bumble Mixtape opgestuurd

Als je ‘m wint (lucky you) ontvang je een echte mixtape, maar de playlist met lovesongs kun je vervolgens via een QR code beluisteren via Spotify.

Goed om te weten: je kan tot 4 februari meedoen aan deze wedstrijd.

Klaar voor de liefde? Dit zijn de nieuwe datingtrends voor 2022