Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Seks 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Inspiratie nodig voor een eerste date? De Bumble x Tassie-wandeltocht is wat je zoekt!

Daten in coronatijden. Er wordt nogal wat van je creativiteit gevraagd. Niet gek dat je zo nu en dan echt wel wat inspiratie kan gebruiken. Snappen we. En laten we dat nou net hebben geregeld. De Bumbe x Tassie-wandeltocht is namelijk pre-cies wat je wil doen als eerste date!

Al wandelend hoor je fijne verhalen, toffe weetjes, doe je spelletjes én opdrachten. We praten je bij.

Bumble x Tassie-wandeltocht

We hoeven je echt niet te vertellen dat daten er het afgelopen jaar heel anders uit is komen te zien. Niet gek dat onder andere slowdating dé date-trend was/is van 2021. Goed. Dat het niet ideaal is, weten we wel. Toch bestaan er nog genoeg toffe ideeën om er een geslaagde (eerste) date van te maken.

Met hulp, dat wel. Laat Bumble – de populaire female first dating-app – nou net een samenwerking hebben met wandeltour-bedrijf Tassie.

Wandelen maar!

Schrik niet, want je hebt waarschijnlijk al heel wat kilometers afgelegd tijdens dates deze quarantaine, maar deze wandeling is anders! Bumble heeft namelijk een samenwerking gestart met Tassie – geïnspireerd op Bumble’s toewijding aan gelijkheid en het geven van de controle aan vrouwen, want who run the world?

De wandeltocht is te lopen tot en met zondag 13 juni. Je kunt de wandeling zelf lopen – wel zo fijn met je date – en je komt langs locaties waar iconische vrouwen én romantische plekken centraal staan. En nee, dat zijn niet de standaard-locaties, je komt ook langs unieke verborgen juweeltjes van Amsterdam.

De tour start aan de Jacob Obrechtstraat 5 in Amsterdam, wat een heuse Bumble pop-up locatie is. Daar haal je de route én een take away koffie op en begint te wandelen naar het Vondelpark. En no worries, de goede verhalen, verrassende weetjes, spelletjes en opdrachten worden uiteraard verzorgd door Bumble x Tassie. Goed om te weten: de tour duurt in totaal twee uur. Da’s nog eens een leuke date!