Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 1 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Wát een conditie: zo traint zangeres Emma Heesters voor haar optredens

Nu zijn wij geen professionele zangeressen, maar het lijkt ons knap lastig om te zingen, dansen én springen tegelijk. Grote artiesten zoals Dua Lipa of Beyoncé lijken hier totaal er geen moeite mee te hebben. Maar.. hoe raak je niet buiten adem?! Zangeres Emma Heesters laat zien hoe zij traint en het is op zijn zachtst gezegd bewonderenswaardig.

Zingen en rennen

Het TikTok-account Vocal & Performance Academy postte gisteren een video van Emma die aan het ‘trainen’ is voor haar optredens. Zangeressen zoals Emma dansen en springen veel tijdens hun shows en dit kan natuurlijk niet zonder goede conditie. Wie denkt dat ze alleen maar in de sportschool te vinden is heeft het mis, want ze traint daarnaast op een wel hele bijzondere manier.

Ze zingt namelijk terwijl ze rent op een loopband! Waar de meesten van ons al moeite hebben om te praten tijdens het rennen, gaat dit haar ontzettend makkelijk af. Tsja, je bent een ster of je bent het niet hè?

@vocalperformanceacademy

Welcome in our Vocal Gym #vocalcoaching #forprofessionals

♬ origineel geluid – Vocal & Performance Academy

Hoe dat er in ‘t echt uit ziet? Nou, zo:

@vocalperformanceacademy

live on stage!! my sweet girl #EmmaHeesters nailed it!!!! #vocalcoaching #vpacoaching #superstar

♬ origineel geluid – Vocal & Performance Academy

Emma in The Masked Singer

Ook tijdens haar avontuur als Krokodil in The Masked Singer was een goede conditie een must. Hier moest ze zingen én dansen en dat allemaal in een pak met een enorm (en waarschijnlijk zwaar) masker. Toch deed ze het ontzettend goed en is ze uiteindelijk tweede geworden. Jamai Loman ging er met de winst vandoor.

Krokodil Emma Heesters wist meteen al wie The Masked Singer zou gaan winnen: ‘Alles klopte!’