Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 jul 2022
Leestijd: 6 minuten

‘Casa Amor’ zorgt voor sensatie in Love Island door terugkeer van de All Stars

Gisteravond stond er een grote verrassing op het menu voor de deelnemers van het programma van Love Island. Want ‘Casa Amor’ is terug en met een wel hele speciale twist. De nieuwe, vrijgezelle bombshells zijn namelijk allemaal oud deelnemers van het programma. Op 11 juli begon het romantische avontuur voor twaalf singles in een nieuw seizoen van ‘Love Island’.

Casa Amor is terug

Vandaag vertrokken de mannen naar ‘Casa Amor’, terwijl de vrouwen in de vertrouwde Love Island villa blijven. Zowel de mannen als vrouwen worden daar opgewacht door nieuwe singles, die dit jaar bekend zullen voorkomen. In ‘Casa Amor’ keren tien ‘All Stars’ uit de vorige seizoenen van Love Island terug, om opnieuw hun kans op ware liefde te wagen.

‘Casa Amor’ staat bekend als de ultieme relatie test voor de Love Island koppels. De mannen worden enkele dagen naar een andere villa, ‘Casa Amor’ gestuurd, waar vijf nieuwe, single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, vijf nieuwe mannen zullen hen vergezellen in de villa. De break tussen de huidige koppels zal hun relatie op de proef stellen en op het einde van ‘Casa Amor’ volgt een herkoppeling. Dit jaar zijn die nieuwe singles oude bekenden: islanders uit de vorige seizoenen keren terug om de harten te veroveren van de huidige islanders. Ontdek hier welke bekende gezichten je terug zal zien.

Imen Dirie

imen
Tom Cornelissen

Voor de 27-jarige make-up artist Imen uit Den Bosch kent Love Island geen
geheimen (meer). Vlak voor de finale van het tweede Belgisch/Nederlandse seizoen bekende haar koppelpartner Remco een liefje thuis te hebben en hiermee eindigde haar tumultueuze avontuur op Love Island in een deceptie. Inmiddels is de flawless beauty ietsjes ouder en wijzer en heeft ze geen tijd meer over voor heren die niet voor de volle 100% voor haar gaan. Ze houdt van dansen, van cocktails en staat al-tijd goed op de foto. No more secrets: Imen wil dit keer op Love Island ècht de ware vinden!

Josephine-Charlotte Lecluyse

De 22-jarige Vlaamse Josephine-Charlotte, of zoals ze zelf zegt op haar Instagram:“Call me JC!”, kennen we natuurlijk van het tweede Nederlands/Vlaamse seizoen van Love Island. De vurige beauty werd tijdens haar vorige verblijf op Love Island naar huis gestemd met haar koppelpartner Kai. Tussen Kai en JC is het niets geworden en deze hard-to-get redhead ging dus met lege handen naar huis. Daar hoopt deze mondige prachtvrouw nu verandering in te brengen en JC neemt deze ‘second shot at love’ met beide handen aan!

Lisa Moerman

Het 27-jarige Vlaamse Playboymodel Lisa Moerman fladderde eerder al eens rond in de Love Island Villa. In het tweede Vlaams Nederlandse seizoen werd ze naar huis gestuurd met toenmalige koppelpartner Yoram, maar al snel werd duidelijk dat er tussen hen geen romantische klik was. Dierenvriendin Lisa is geen doorsnee honden- of kattenmeisje, ze is gek op haar blauwgele papegaai Aaliya. In Love Island hoopt dit beeldschone lingeriemodel met haar trademark veertjes-in-het-haar nu eindelijk een geschikte man te vinden voor in haar eigen liefdesnestje.

Lio Verborgh

Lio Verborgh en Marvin trentels verwachten een baby
RTL beeldbank

Mind your step, LIO IS BACK! Dit 23-jarige Vlaamse prinsesje kwam in het tweede Vlaams Nederlandse seizoen binnen via Casa Amor en richtte haar pijlen toen direct op Mert. Helaas eindigde haar avontuur vroegtijdig omdat ze als single achterbleef bij de herkoppeling. Meisje-meisje Lio ziet er altijd tiptop verzorgd uit en is, volgens haar Instabio: “Niet slim, maar grappig”. De knappe blondine valt op lieve, grappige, loyale mannen met bruin haar en bruine ogen en gaat dit keer echt alles-op-alles zetten om de liefde te vinden op Love Island. It’s her time to shine… again!

Raphaëlla Deuringer

De 23-jarige Raphaëlla beleefde een ware rollercoaster van emoties tijdens haar vorige verblijf in de Love Island-villa. In het tweede Vlaams Nederlandse seizoen viel ze als een blok voor krullenbol Mattheüs, maar toen bombshell Jaimy hem wegkaapte hield Raphaëlla de eer aan zichzelf en verliet ze de villa met een gebroken hart. Hierna volgde een relatie met profvoetballer Dante Vanzeir, maar intussen is Raffie weer hartstikke single en klaar voor de tweede ronde. Ze ziet deze tweede kans op Love als de ideale manier om zich te revancheren op het eiland.

Mac McAdam

De 29-jarige Mac is helemaal klaar voor zijn comeback! Hoewel het knappe model uit Zutphen Love Island de vorige keer een week voor de finale de villa moest verlaten, deed hij dit wel met een knappe dame aan zijn zijde. Helaas liep de relatie met Cheyenne kort na de finale van het Nederlandse seizoen op de klippen. De voormalig Mr. Universe wil dolgraag nog een poging wagen in de Love Island- villa. Zijn de nieuwe dames bestand tegen charmes en zijn Mac-attack?

Cas Hooijer

Cas op date gespot met andere love islander
Videoland

Het feest kan beginnen, want Cas komt zo de Casa binnen! En.. de studentikoze Cas komt niet alleen. Na zijn exit uit het eerste Vlaams Nederlandse seizoen is hij direct gaan samenwonen met een andere Islander. De bro-love was aan tussen Noah Berry en Cas en intussen zijn ze onafscheidelijk. Ze vormen zelf samen een succesvol DJ-duo met de naam ‘CASÁNOAH’. En dus komen de ‘roomies’ dit keer samen de boel op stelten zetten. Cas hoopt deze keer op een langer avontuur op Love Island en hoopt er oprecht een leuke dame aan over te houden.

Noah Berry

De 25-jarige Noah gaat als een speer. Hij is eigenaar van zijn eigen Creative en Influencer Agencies ‘Dudes from the Dam’ en ‘Dolls from the Dam’ en draait regelmatig op feestjes met zijn huisgenoot en tevens mede–oud-Islander Cas. Zijn vriendschap met Cas en hun olijke dj-duo CASÁNOAH is het mooiste wat zijn vorige Love Island avontuur voor hem teweegbracht heeft. De liefde heeft hij namelijk niet gevonden tijdens het eerste Vlaams Nederlandse Love Island seizoen. Dit keer hoopt Noah langer te mogen blijven en wél naar huis te gaan met de liefde van zijn leven.

Martin Foru

De 25-jarige profbokser en internationaal model Martin knokte zich tijdens het allereerste Vlaams Nederlandse seizoen van Love Island met zijn koppelpartner Sebastiana een weg naar de finale. Het stel werd tweede, maar na het avontuur op Love Island gooiden ze uiteindelijk toch de handdoek in de ring. Martin, ook bekend onder zijn bijnaam ‘Tutu, The Example’, woont op dit moment in Londen en vliegt af naar Love Island om een nieuwe vlam te vinden. Bokst hij het ook deze keer voor elkaar om in de finale te eindigen? Let’s get ready to rumble!

Mert Okatan

De 22-jarige Mert ging in het tweede Nederlands Vlaamse seizoen van Love Island als winnaar naar huis met zijn liefje Joan als grote hoofdprijs. De relatie van het favoriete koppel van het publiek hield nog ruim een jaar stand, maar strandde toen helaas omdat het “simpelweg niet klikte”. Personal Trainer Mert weet nu echter hoe het voelt om verliefd te zijn en is ‘hooked on the feeling!’. Het model met Turkse roots hoopt dat euforische gevoel snel weer mee te maken op Love Island en opent zijn hart voor een mooie, goed verzorgde dame.

Love Islands’ Casa Amor is terug met een bijzondere twist