Emma Toussain
Emma Toussain Reality 28 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Aiiii: vader van Jaimie Vaes onthult dat hij altijd al hoopte op het uitgaan van haar relatie

Jaimie Vaes reist verder met goede vrienden Koen en Estelle door het tropische Bali. Het drietal heeft een geëmotioneerd gesprek over de zware periode die Koen achter de rug heeft, Jaimie en haar vader praten openhartig over wat hij nou precies van de relatie vond met haar ex en Estelle krijgt een zeer grondige rituele reiniging. De nieuwe aflevering van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ is vanaf morgen te zien op discovery+.

Vader van Jaimie vertelt openhartig hoe hij over relatie dacht

Na een aantal jaar kan Jaimie eindelijk weer haar vader opzoeken in Bali. ‘T is niet om de hoek en dan gooide de hele pandemie ook nog roet in het eten. Niet erg fijn als je zelf door een zware periode gaat, dan is het natuurlijk fijn om familie dicht in de buurt te hebben. Tijdens een openhartig gesprek op het strand vertelt haar vader dat hij eigenlijk altijd al hoopte dat Jaimie’s relatie voorbij zou gaan.

Bekijk het fragment hieronder:

Het incident

In februari postte juicechannel @Lifeofyvonne een video waarop te zien was hoe Lil Kleine nu ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Jorik Scholten, zoals Kleine echt heet, werd daarna gearresteerd. Wij spraken Jaimie over deze lastige periode. Ze vertelde dat het nu weer goed met haar gaat en dat ze voelt dat ze zich nu kan focussen op de goede dingen in het leven: “Ik denk dat ik vooral geniet van het feit dat ik dat ‘gewicht’ wat ik meedroeg nu niet meer heb. Dat hoorde helemaal niet bij mij. En daar heb ik lang over moeten doen om afstand van te nemen en te beseffen dat dat niet goed was. Maar dat ik nu wakker wordt met een hele andere mindset en met de focus op het positieve vind ik al zo fijn. Ik lach meer en ik ben vrolijker.”

Het hele interview met Jaimie lees je hier.

Dit zijn de 6 beste tanning oils die jij deze zomer in huis wil hebben