Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 18 sep 2019
Leestijd: 4 minuten

De beste complimentjes die je kunt krijgen op basis van je sterrenbeeld

Tja, wie houdt niet van het complimentje? Het kan je dag letterlijk goed maken. Volgens de astrologie heeft elk sterrenbeeld een favoriet compliment.

Soms krijg je een compliment die je maanden of zelfs jaren bijblijft. Die hebben je op één of andere manier écht geraakt.

Het beste compliment voor jouw sterrenbeeld

Elk sterrenbeeld heeft haar of zijn favoriete compliment. De één hoort graag hoe goed ze ergens in is. Terwijl de ander liever een compliment over haar karakter krijgt. Check snel jouw sterrenbeeld met bijbehorend compliment:

Steenbok

Jij bent ambitieus en bijt je vast in hetgeen wat je wilt. Je werkt hard voor je doelen om de top te bereiken. Je bent het type van je zakelijke leven je privéleven maakt. Simpelweg omdat je er steengoed in bent én het leuk vindt. Het compliment ‘Hetgeen wat jij doet, doe je altijd goed’ past perfect bij jou.

Waterman

De Waterman denkt altijd out of the box. Ook ben je enorm gesteld op vrijheid in je leven. Je hebt je eigen kijk op de wereld en maakt soms ongewone keuzes. Soms voel je je hierdoor onbegrepen. Maar mensen waarderen jouw kijk op de wereld enorm. Het compliment ‘er is werkelijk niemand zoals jij’ past je perfect.

Vissen

Dit sterrenbeeld is het meest emotionele teken. Je hebt compassie, bent creatief en intuïtief. Je bent de beste luisteraar en geeft tegelijkertijd ook het beste advies. Het is simpelweg jouw tweede natuur. ‘Jij weet altijd precies wat je moet zeggen’ is helemaal op zijn plaats.

Ram

Dit sterrenbeeld is dapper, competitief en je hebt een sterke wil. Daarom vind je het heerlijk om een (groot) voorbeeld te zijn voor anderen. Je vindt het fijn als mensen tegen jou opkijken. Je favoriete compliment is dan ook ‘ik kijk tegen je op’.

Stier

Dit sterrenbeeld is eerlijk en je kan op haar rekenen. Ze komen altijd op voor hun vrienden en laten niemand vallen. Het compliment dat jou het meeste raakt is ‘Ik weet dat ik jou áltijd kan vertrouwen’.

Tweelingen

Tweelingen zijn mensen die dol zijn op verandering. Je wordt graag intellectueel uitgedaagd en je wilt áltijd iets doen. Je bent altijd op zoek naar het mooiste in het leven en vindt dat vaak ook. Jouw favoriete compliment is ‘Jij weet van het leven altijd een feestje te maken’.

Kreeft

Dit sterrenbeeld hecht veel waarde aan hun thuis en familie. Je doet er alles aan om je geliefden een fijn gevoel te geven. En je bent enorm gevoelig voor sferen. Het mooiste compliment dat jij kunt krijgen is ‘Ik voel mij altijd zo veilig en fijn bij jou’.

Leeuw

Jouw grootste kwaliteit is dat je enorm zelfverzekerd bent van nature. En je hebt ook nog het talent om ondanks dit zelfvertrouwen niet arrogant over te komen. Je bent onafhankelijk en bent een geboren leider. Je vindt het fijn als dat gezien wordt en je favoriete compliment is daarom ‘Ik bewonder jouw zelfverzekerdheid’.

Maagd

Maagd is in veel dingen goed. Maar je blinkt uit in het observeren en analyseren van andere mensen. Gek is dit niet, je hebt namelijk een talenknobbel waardoor je elke cultuur wel begrijpt. Ook heb je een scherp oog voor details. Het compliment waar jij blij van wordt is ‘Je bent zo goed in het aanvoelen en lezen van andere mensen’.

Weegschaal

Jij bent de ster in het bemiddelden tussen mensen. Je houdt van balans en gerechtigheid. Je vindt het fijn om met mensen te werken en bent altijd betrokken. Jij vindt het vooral belangrijk dat mensen jouw goedheid zien en je hulp aanvaarden. Het compliment ‘Je maakt mij een beter mens’ is waar jij een zwak voor hebt.

Schorpioen

Jouw persoonlijkheid wordt omgeschreven als magnetisch. Je bent nieuwsgierig en mysterieus. Juist doordat mensen jou nooit kunnen doorgronden zijn ze altijd geïntrigeerd door jou. Omdat het moeilijk is om jou te doorgronden vind je het geweldig als iemand het toch opmerkt. Je favoriete compliment is ‘Jouw persoonlijkheid heeft zo’n magnetische aantrekkingskracht’.

Boogschutter

Jij bent enorm populair onder de andere sterrenbeelden. Mensen trekken snel naar je toe door je bubbly persoonlijkheid. Je bent sociaal, spiritueel en filosofisch. Je vindt het heerlijk om anderen en jezelf te entertainen. Het grootste compliment wat jij kunt krijgen is ‘Jij weet het altijd leuk te maken voor iedereen’.

Meer over sterrenbeelden:

RD.com