Audrey Garot
Audrey Garot Beauty en Style 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Crocs lanceert nieuwe laarzen en het zijn de it-boots van deze herfst

You love it or you hate it.. Crocs zijn weer helemaal in en dat zien we overal terug. Vroeger hadden we natuurlijk een beetje een haat-liefdeverhouding met de schoenen, maar nu weten we wel beter. Het merk Crocs heeft natuurlijk verschillende soorten schoenen; van de instappers tot platformschoenen en nu komt het schoenenmerk met een nieuw paar laarzen: de Classic Crush Boot. Perfect voor het najaar!

Girls, don’t walk, run!

De Classic Crush Boot

Crocs noemt deze laars zelf de ‘it’ laars die perfect is voor de regenachtige dagen, maar de laars is erg veelzijdig en kan dus vrijwel bij elke gelegenheid worden gedragen. Ideaal! De laars maakt deel uit van de nieuwe Crush-collectie en is erg modern en trendy. Ook is de schoen natuurlijk comfortabel, zoals van Crocs gewend zijn. De laars komt in vijf mega leuke kleuren, namelijk: Black, Bone, Grass green, Fuchsia Fun en Lemon.

De laars ziet er eigenlijk precies uit zoals je zou verwachten. De laars heeft de typische Crocs-neus en de schoen is gemaakt van waterdicht materiaal. Wat ook heel handig is: de laars heeft op de neus van de schoen geen open gaatjes, waardoor de laars dus helemaal waterbestendig is. Je kan dus in de herfst makkelijk met deze schoenen door het bos lopen! Maar wees niet getreurd; bovenaan de laars zitten wel openingen, zodat je toch nog je Jibbitz (je weet wel, die leuke accessoires) aan je nieuwe paar Crocs kan toevoegen.

De laarzen zijn zelfs al gespot tijdens NYFW:

crocs
(Photo by Jeremy Moeller/Getty Images)

Balenciaga x Crocs

De laars lijkt geïnspireerd te zijn op de samenwerking van Balenciaga en Crocs. Balenciaga heeft namelijk in samenwerking met Crocs ook een paar laarzen uitgebracht. Heel veel verschil is er niet tussen de twee laarzen. Het grootste verschil is de prijs; zo betaal je voor de laarzen van Balenciaga zo’n 650 euro en voor de Crocs betaal je maar 70 euro. Koopje dus!

@bobbiranii

The cutest n so comfy😍 croc girl forever #crocs #crocsgang #winterfashion #boots #fashion #newshoes #shoeinspo #fashioninspo #fyp #foryoupage @crocs

♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

5 redenen waarom een Levi’s 501 jeans echt niet kan ontbreken in je kledingkast