Emma Toussain
Emma Toussain Food 13 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Een frikandel of kroket in de kerstboom? Bij deze winkel koop je de leukste kerstballen

Jaaaa, we weten het. De zomer is nog niet voorbij of wij praten alweer over kerstballen. Maar je moet even luisteren, want het zijn niet zomaar kerstballen.. het gaat om heuse frituursnacks. En dan bedoelen we natuurlijk geen echte, maar maar look-a-likes. Wie wil er nou geen kaassoufflé of frikandel in de boom?

Frikandellen in de boom

Onze liefde voor frikandellen is groot, het was dan ook even schrikken toen we hoorden dat er een groot tekort dreigt aan deze snack.„De frikandel behoort, samen met friet en de kroket, tot de top drie van het cafetaria”, zegt Frans van Rooij, directeur van de Vereniging van Professionele Frituurders ProFri zelf. Mocht dat gebeuren, kunnen we dit jaar tenminste wel kerst vieren met frituursnacks. Bij de winkel Alles in Wonderland koop je wel hele leuke kerstballen.. in de vorm van een kaassoufflé, frikandel, bitterbal of kroket. Perfect voor die echte snack-lover!

Naast frituursnacks verkoopt deze winkel ook andere leuke items voor in de boom. Eet jij liever pizza? No worries – deze italiaanse maaltijd is ook vereeuwigd tot kerstbal.

Als je Ă©cht fan bent van de frituur dan kan je natuurlijk ook een hele pan in je boom hangen..

Test jezelf

Jij snapt niet waarom mensen een groentekroket – iewl – of kaassoufflé bestellen bij hun patat. Jij blijft trouw aan de frikandel, want eerlijk dat is gewoon de lekkerste snack die er bestaat. Na het doen van deze quiz weet je in ieder geval voor eens en voor altijd wat voor frikandellen gerecht jij bent.

5 redenen waarom je gelukkiger wordt van een frikandel speciaal dan een relatie