Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love & Seks 17 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

4 x waar jij je ex nog wel voor wil bedanken

Of jullie nu goed of slecht uit elkaar zijn gegaan, voor sommige dingen in je leven wil je jouw ex nog wel bedanken. Het klinkt misschien raar om hem/haar te bedanken, maar toch zijn er ontzettend veel dingen die je eigenlijk hebt geleerd van je ex liefje.

Misschien is het tijd om je ex ook een keer te bedanken. Of je nu een gruwelijke hekel aan je voormalige liefje hebt of hem/haar nog enorm mist, toch weet je nu veel meer dan voor jullie relatie.

5 dingen waar jij je ex voor wil bedanken

Dankjewel zeggen tegen iemand die jouw hart gebroken heeft klinkt als iets wat je nooit in je hele leven wil doen. Maar denk er ook eens aan dat je zonder jouw ex liefje nooit de dingen weet die je nu wel weet. Dit zijn de vijf dingen waarvoor jij nog even dankjewel wil zeggen.

1. Bedankt dat je me liet weten wat ik wél zoek in een relatie

Misschien dat jullie relatie wel oké was, toch waren er genoeg dingen waardoor het niet werkt tussen jullie. Jullie zijn natuurlijk niet voor niets uit elkaar gegaan.

Na deze geflopte relatie weet je in ieder geval waar je niet meer naar op zoek gaat. Jij wil nu gaan voor een partner die wel écht te vertrouwen is en van je houdt. Een lover die jou het gevoel geeft dat jij de enige bent voor hem/haar.

2. Bedankt dat je me hebt laten inzien dat ik het ook alleen aankan

Wat was je hart gebroken toen er een einde kwam in je relatie. Jullie waren toch het perfecte stel? Hoe kan je dat nu weer weggooien? Je wist niet of je er nog bovenop kon komen, maar kijk jezelf nu eens. Door je ex weet je nu in ieder geval dat je sterk genoeg bent en alleen door de moeilijkste periodes heenkomt.

3. Bedankt dat je me hebt laten zien dat ik beter verdien

Je ex leek misschien alles wat je nodig had in het leven, maar niks is minder waar. Je weet nu dat de dingen waar jullie over ruzie hadden niet thuis horen in een relatie. Je weet dat je niets hebt aan een partner die je niet vertelt hoe belangrijk je eigenlijk voor die persoon bent.

Je verdient een partner die jou behandelt als het meest waardevolle ding in zijn of haar leven en het ook koestert. Je weet eindelijk dat je zoveel beter verdient en dat allemaal dankzij jullie relatie.

4. Bedankt dat je me naar de juiste partner toe hebt geduwd

Jullie zijn misschien niet zo goed uit elkaar gegaan en het liefst hoef je jouw ex ook niet meer te zien. Toch is er één ding het allerbelangrijkste waarvoor je jouw voormalige partner toch echt wel even wil bedanken. Dankzij hem/haar ben je nu een stap dichterbij het vinden van de ware. Dus bedankt hé.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: