Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is dé perfecte date-activiteit voor jou op basis van je sterrenbeeld

Ben je op dit moment aan het daten of zit je al in een vaste relatie? Dan is de kans groot dat jullie regelmatig iets leuks doen samen. Waarschijnlijk drinken jullie vaak een wijntje in een café of op het terras terras, gaan jullie samen uiteten of gaan jullie naar de bioscoop. En hoewel dat natuurlijk super leuk is om te doen, wordt het na een tijdje ook een beetje eentonig. Daarom hebben wij op basis van jouw sterrenbeeld de perfecte date activiteit uitgezocht voor jou.

En het zijn leuke en creatieve date ideeën.

Dit is de perfecte date activiteit voor jou en je lover op basis van je sterrenbeeld

Hebben jij en je date beiden geen idee meer wat voor’n leuke date activiteit jullie samen kunnen doen? Dat is helemaal niet gek. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel te doen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen zorgen, want hieronder staat de perfecte date activiteit voor jullie op basis van je sterrenbeeld (en je kan ook nog kiezen, kies je voor zijn sterrenbeeld of die van jou?).

Ram: Jullie houden beiden wel van een potje lasergamen. Oké, vooral jij. Ga daarom naar een plek waar jullie dat samen kunnen doen bij jullie in de buurt en kijk wie er de beste is.

Stier: Liefde gaat door de maag, zeggen ze. Maak een picknick voor je date klaar (of maak ‘m samen, wel zo gezellig) en ga naar een leuk plekje waar jullie een romantische date kunnen hebben.

Tweeling: Rijd met je auto naar een romantisch plekje om daar de sterren te bekijken. Of doe dit gewoon in je achtertuin, net zo leuk.

Kreeft: Een boswandeling hebben jullie al zo vaak gedaan, maak daarom dit keer een botanische tuinwandeling. Is weer wat anders.

Leeuw: Zijn jullie echte feestliefhebbers? Bezoek dan samen een muziekfestival en ga helemaal los.

Maagd: Jullie hebben allebei een drukke week gehad en kunnen wel een bezoekje aan de spa gebruiken om heerlijk te ontspannen.

Weegschaal: Ga naar een Instagramwaardig café of restaurant en maak leuke foto’s van jullie samen. Couple goals!

Schorpioen: Jullie houden van gezelligheid. Ga daarom naar een kampvuur (of organiseer er zelf één), pak er een dekentje bij en neem wat lekkers te eten en drinken mee. Betere date activiteit kan niet.

Boogschutter: Jij en je date zijn wel in voor iets actiefs. Pak daarom je rolschaatsen maar uit de kast en maak er een leuke date van.

Steenbok: Als jullie allebei van wijn houden is deze date activiteit perfect. Ga samen naar een wijnproeverij en je gaat met kennis over je favoriete drankje naar huis. Hoe leuk is dat?!

Waterman: Zet een spannende film (of meerdere) op en kruip lekker dicht tegen elkaar aan. Popcorn erbij en bingen maar!

Vissen: Kunstliefhebbers is een groot woord, maar jullie kunnen kunst zeker wel waarderen. Hop daarom van het ene naar het andere kunstmuseum voor jullie perfecte date activiteit.

Wil je een gesprek starten, maar weet je niet hoe? Dit zijn 22 orginele en flirty conversation starters