Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Presentator Rick Brandsteder is opgenomen in afkickkliniek

De 38-jarige Rick Brandsteder is opgenomen in een afkickkliniek, zo laat zijn management aan Shownieuws weten. Waarom precies is nog onduidelijk en het lijkt erop dat we dat ook niet te weten gaan komen.

Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek

Rick Brandsteder staat bekend als de eeuwige vrijgezel, dé ultieme bachelor. Een levensstijl met veel vrouwen, feesten en alcohol hoort daar ook bij. Eerder dit jaar postte Yvonne Coldeweijer een filmpje waarop te zien was dat Rick dronken op het vliegveld stond. Of zijn opname in de afkickkliniek iets te maken heeft met drank, weten we niet. Zijn management laat dan ook weten dat hij inderdaad is opgenomen, maar dat de reden waarom niet bekend wordt gemaakt. “Hij is aan zichzelf aan het werken. We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten.”

Rick is bekend als presentator en heeft veel programma’s op zijn naam staan. Denk maar aan Temptation Island, Expeditie Robinson, Take Me Out en nog meer. Zijn vader, Ron Brandsteder, is (of was) misschien nog bekender in de jaren 80 en 90.

Hoe lang hij precies weg zal zijn is ook niet bekend, maar wij wensen ‘m veel sterkte.

OMG! Er komt een nieuw seizoen van ‘De Bacherlor(ette)’