Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Life 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze plek in Rotterdam kan je samen met je lover een foto van je iris laten maken

Hebben jij en je lover binnenkort weer datenight? Maar heb je gewoon echt geen idee wat jullie nu weer kunnen doen? Maak er voor de verandering eens een dagje van en neem de tijd om Rotterdam te ontdekken! Naast alle sightseeing, leuke winkeltjes en terrasjes kun je ook een bezoekje aan De Markthal brengen. Hier kun je niet alleen lekker shoppen, je kunt er ook samen een foto van je iris laten maken!

De Markthal Rotterdam

Voor de mensen die niet uit Rotterdam komen, of het gewoon niet weten: De Markthal in Rotterdam is een woon- en winkelgebouw. Het gebouw heeft een inpandige markthal, tussen de straten Dominee Jan Scharpstraat, Grotemarkt, Westnieuwland en Verlengde Nieuwstraat. Naast dat er hier ruimte is voor 228 appartementen, kunnen mensen hier gezellig langskomen waaien om te winkelen of om te genieten van een van de vele restaurantjes. Je vindt hier ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken. Je kunt gaan voor de authentieke smaak van thuis of een sprong in het diepe wagen en de culinaire ontdekkingsreis aangaan.

Foto van je iris

Naast alle woonruimte, de vele winkeltjes en alle restaurantjes kun je in de Markthal ook De Iris Galerie vinden. De kleuren, details en schoonheid van jullie ogen zijn de inspiratie voor het kunstwerk. Je kunt hier dus samen met je lover een foto van jullie irissen laten maken. Je iris wordt vervolgens afgedrukt en samen met de iris van je lover in een lijstje gedaan. Het doel van De Iris Galerie is om voor een verrassend resultaat en een onvergetelijke ervaring te zorgen. Met gebruik van goede technologie en hoge kwaliteit drukwerk wordt er een artistiek beeld gemaakt die alle nuances en details van je oog laat zien. Naast dat het jouw oog is dat het kunstwerk vormt, heb je ook nog invloed op de uitwerking. Je kan namelijk zelf de verschillende effecten, formaten en de afwerking kiezen. Zo hebben jullie je eigen unieke kunstwerk van jullie ogen.

@daphne.m.h

Hoe leuk is dit om te hebben van elkaar🥺 #markthal #smaaktnaarmeer

♬ Meteoriet – Antoon & Dopebwoy

Bezoek het Eye Filmmuseum in Amsterdam en maak je eigen foto flipbook