Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Doet hij even: Jake Paul koopt een huis van 16 miljoen dollar

De nieuwe vriend van de Nederlandse Jutta Leerdam, Jake Paul, is een grote YouTuber en inmiddels ook bokser, maar dat hij zijn geld binnenstroomt dat weten we allemaal. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij succesvol is (lekker Amerikaans) dus hij maakt uiteraard ook een YouTube-video over zijn nieuwste aanwinst: een huis. En niet zomaar één.. het huis heeft hem 16 miljoen dollar gekost.

Jake Paul koopt een huis van 16 miljoen dollar

Het huis heeft bijna 1200 vierkante meter aan oppervlakte en dat is inclusief acht slaapkamers en twaalf badkamers. Het huis staat in Puerto Rico, dus het is meer een soort vakantiehuisje. Een grote tuin vol met palmbomen kan zeker niet ontbreken. Ja, klein beetje jaloers zijn we wel.

Bekijk de video waarin hij het huis laat zien hieronder:

Amerikanen versus Nederlanders

Tsja, Nederlanders hebben ‘t niet zo met dat overdreven gedoe. Een Amerikaanse YouTuber die vaak de aandacht opeist, bokst voor heel veel geld, vaak rare dingen roept.. en dat is samen met de beste schaatster uit Nederland? Dat zijn ze zeker, en ze hebben het ontzettend naar hun zin samen. Inmiddels is het duidelijkd dat de twee heel erg gelukkig zijn samen

Jake vond het hoog tijd om zijn nieuwe vriendin aan de wereld te tonen en niet alleen via Instagram, maar met een hele video op YouTube. En niet zo maar één.. een heuse special van 46 minuten. De video begint in de auto waarin ze voorgesteld wordt, maar Jutta schuift ook nog aan bij een soort ‘talk show’ waar Jake en zijn vrienden op de bank zitten om over het stel te praten. Ook vertelt Jutta alles over haar leven als schaatster en hebben ze het nog even over het imago van Jake, waar volgens Jutta niks van waar is.

De twee zullen in elk geval lekker kunnen relaxen in Puerto Rico, ruimte zat.