Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo leuk: realityserie ‘De Roevinkjes’ komt waarschijnlijk terug

Leuk nieuws op je vrijdag: de kans is zéééér groot dat De Roelvinkjes terugkeren naar de buis. Dries Roelvink was recentelijk te gast recent bij 100% NL en onthulde in een interview dat er gesprekken zijn over een nieuwe editie.

Realityserie ‘De Roevinkjes’ komt waarschijnlijk terug

Weet je ‘t nog? De avonturen van alle gezinsleden Roelvink? Inmiddels zijn ze allemaal een stuk ouder, wijzer (?) en zijn is er zelfs een familielid bijgekomen. “We zijn aan het praten over een nieuwe reallifesoap”, onthult de zanger. “Het is nog niet rond, maar ik voel iets aankomen.”

Ook vertelt hij nog wat meer over zijn zoons, waar hij erg trots op is. “Dave is vooral met zijn zoon bezig en die is momenteel ook een beetje een soort van vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker. En ik ben zeer tevreden over Donny zijn nieuwe challenge, die is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons”, laat de trotse vader weten.

Kapsel Dave pakt verkeerd uit

In een video op Instagram kunnen we zien hoe Dave Roelvink aan zijn vriendin vertelt: ”Schat we gaan wat nieuws doen voor de zomer.” Hierbij doelt hij op een nieuwe coupe. Hij zou gaan voor ‘De Backham-look’. Je weet wel: het geblondeerde, korte kapsel dat David Beckham in de 90’s droeg. Hoewel zijn vriendin Jazzlyn al haar bedenkingen had bij het nieuwe kapsel, besloot Dave dat hij zijn eigen haar wel kon blonderen. Toch pakte dit minder goed uit dan gedacht… in plaatst van blond kleurde zijn haar namelijk oranje. Iets wat voor veel vrouwen die al eens lichter zijn gegaan bekend voorkomt, maar als je dat niet weet blijft het een shock.

Nieuw luistervoer

Wil je graag een nieuwe podcast op je oren? Onze collega’s van NSMBL zijn een eigen podcast gestart en die is errrrrug leuk. Luister ‘m hieronder en like vooral!