Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 16 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

De luchtige bob is hét kapsel van dit moment en zo style jij hem zelf

Met dit warme weer zit jij misschien helemaal niet meer te wachten op lange haren. Gelukkig is een van de grootste haartrends van dit moment helemaal zomerproof, want we hebben het namelijk over de bob. Vooral de luchtige bob zien we op dit moment overal voorbijkomen en wij vertellen je hoe je dit kapsel zelf kunt stylen.

Wij zijn obsessed!

Luchtige bob

Wil jij heel wat anders met je haar? Dan ben je op de juiste plek gekomen. Wij hebben namelijk een kersverse haartrend voor je klaarstaan en dat is de luchtige bob. Deze haarstijl is zo genoemd door de vakkundige laagjes die terug zijn te vinden in het kapsel en de vorm van het haar ziet er super licht, volumineus en luchtig uit. Hebben!!

Het is dus eigenlijk een klassieken bob, maar dan met extra beweging en volume. Heb je dikker haar? Dat moet er wat gewicht worden verwijderd, zodat je gemakkelijk de gewenste stijl kunt bereiken. En als je fijn haar hebt kun je bij de kapper het beste om een stompe snit vragen en direct een geweldige volumespray meenemen. Zo zorg ook jij voor dat extra beetje volume in je haar.

Stylen

Nu je net als wij helemaal obsessed bent met dit prachtige kapsel ben je vast benieuwd hoe je het nou kunt stylen en wij vertellen je precies hoe het zit. Je kan namelijk veel verschillende kanten op met de luchtige bob. Niet iedereen van ons wordt namelijk wakker met natuurlijk fabulous zittend haar.

Maak je daarom klaar om een goede föhn en een ronde borstel (van 32 mm breed) in te slaan. Deze twee items zijn namelijk een echte must als je een luchtige bob hebt. Blaas je natte haar eerst een paar minuten droog voordat je het echt gaat stylen. Verdeel dan je haar in horizontale secties van ongeveer 2,5 cm en plaats dit haar bovenop je ronde borstel. Til het dan op en wikkel het over de borstel heen. Hierdoor zal je haar aan de onderkant mooi mee krullen waardoor het prachtig om je gezicht valt.

Benieuw wat je nog meer met dit kapsel kunt doen? Wij zetten nog 7 andere stijlen voor je op een rij: