Britta van Aggele
Britta van Aggele TikTok 16 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack onthult hoe je vliegen buiten kunt houden als je deur openstaat

TikTok staat tegenwoordig helemaal vol met handige tips en tricks. Vooral tijdens deze hete zomer zijn er al meerdere hack die ontzettend handig zijn geweest en daar gaan we er nu een aan toevoegen. Deze nieuwe TikTok-hack onthult namelijk hoe je vliegen buiten kunt houden als je deur openstaat.

Dé zomer-hack die we allemaal nodig hebben.

Vliegen buiten houden

Er is niets irritanter dan vliegen die in de zomer massaal je huis in vliegen. Helaas gebeurt dit ontzettend vaak en ze lijken nooit meer de weg naar buiten te kunnen vinden. Gelukkig kunnen we rekenen op TikTok om dit probleem voor ons op te lossen en dit is precies wat er is gebeurd. Een gebruiker deelt op TikTok namelijk een hack die onthult hoe je vliegen buiten kunt houden als je deur gewoon openstaat.

TikTok-gebruiker Tcfamalam – @tcfamalam – ging naar TikTok om deze handige hack met ons te delen. In haar video laat ze precies zien hoe het werkt. Het komt erop neer dat ze verschillende zakjes met water bij haar open deur hangt, omdat vliegen denken dat dit bijennesten zijn. Hierdoor durven de vliegen er niet langs te vliegen. Hoe geweldig is dat!

@tcfamalam #lifehack #tiktokhack #toptips #flies ##yourewelcome #itworks ♬ original sound – Tcfamalam

Reacties

In de reacties van de video laten kijkers weten hoe geweldig en handig ze deze hack vinden. Zo schrijft een volger: “Als ik het me goed herinner, heeft het te maken met de manier waarop het licht door het water breekt. Weet je nog dat ik dit jaren geleden zag, maar was het helemaal vergeten.” Andere volgers schrijven: ““Bedankt, ik ga het morgen proberen 😁👍” en “Dat vond ik ook een goede tip – goed om dit soort dingen met anderen te delen👍.”

Naast deze geweldige tip zijn er ook nog andere hacks die je kunt uitproberen:

1. Gebruik citrusolie, kaarsen en wierook

Het plaatsen van citronellakaarsen en wierook is de buurt van open deuren en ramen moet ook helpen. Vliegen houden namelijk niet van deze sterke geuren.

2. Maak een vliegenval met appelciderazijn

Als je geen essentiële oliën of kruiden bij de hand hebt, is een andere eenvoudige oplossing om appelciderazijn te gebruiken om een vliegenvanger te maken.