Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model te zien

Het was vroeger een van de populairste programma’s op tv: Holland’s Next Top Model. Later ook in een Benelux-editie uitgezonden en uiteindelijk ging het eventjes van de buis. Maar #HNTM is terug, mét een nieuwe presentatrice! En ‘t is geen onbekende: winnares Loiza Lamers heeft de eer om het programma te dragen. Dat doet ze samen met Yolanda Hadid, zelf oud-model en moeder van ‘s werelds grootste topmodellen Gigi en Bella.

Holland’s Next Top Model

Loiza Lamers deed zelf mee aan Holland’s Next in 2015 en zij won deze editie zelfs. Haar grote ‘onthulling’ zorgde toen voor veel verbazing bij juryleden, medekandidaten én alle kijkers. Loiza vertelde in het programma dat ze transgender is en dat ze juist heel erg trots is op zichzelf, iets wat toen nóg niet heel vaak zo open en bloot werd verteld. De blonde schone won alle harten en was simpelweg het beste model van het seizoen, vandaar de winst. Dat ze nu het programma mag presenteren is dan ook een grote droom: “Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots!” vertelde ze in April.

Wanneer is HNTM te zien?

“Over drie weken is het zover! 🙌 Vanaf 5 september is het gloednieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model wekelijks te zien” schrijft Videoland bij de aankondiging. Dat is al súúúúper snel! Nog zo’n drie weken en dan kunnen we zien hoe deze vernieuwde show eruit gaat zien.

Er wordt ons in elk geval veel diversiteit beloofd. Het programma kan niet meer zoals het vroeger was – die echte vleeskeuring. Het gaat nu meer om persoonlijkheid, uitstraling en hoe hard je werkt. We shall see.

Reacties

Ook Loiza post deze foto op haar eigen Instagram en kan rekenen op veel reacties. Haar eigen moeder reageert met: “Heel erg benieuwd. Trots op jou❤️” en een ander volger laat weten: “Zo leuk dat jij dat gaat doen!! Vind je echt een topper!!!”

Yolanda Hadid (ja, moeder van!) wordt jurylid in nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model 2022