Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

Hayu maakt realityshow over échte Amerikaanse vrouwen in Parijs genaamd ‘Real Girlfriends In Paris’

Oui oui! Het leven in Parijs blijft ontzettend interessant voor ons allen die daar níet wonen. Denk aan de Netflix-serie Emily in Paris, waarin we de avonturen volgen van de Amerikaanse Emily die carrière probeert te maken en haar liefdesleven onder controle probeert te houden. Streamingsdienst Hayu dacht.. waarom proberen we dit niet met échte meiden? Ze reizen dan ook af naar de romantische stad van de Eiffeltoren, Montmartre en de Moulin Rouge voor het debuut van Real Girlfriends in Paris, dat vanaf 6 september te zien is.

Real Girlfriends in Paris

De serie volgt zes jonge Amerikaanse expats – Anya Firestone, Emily Gorelik, Margaux Lignel, Kacey Margo, Adja Toure en Victoria Zito – die hun wildste avonturen ooit beleven in de mooiste stad van de wereld. Terwijl de dames hun beste levens leiden en hun dromen najagen, worstelen ze met hun carrières, romantische rendez-vous (Gabriel?!!!) en onvermijdelijke conflicten en ontdekken ze wie ze zijn en wat ze precies willen.

Waarom blijft dat Franse (specifieker: Parijze) leven toch zo boeiend? Het gaat vooral om de allure, het ‘je ne sais quoi’ van de Franse vrouw, de stijlvolle kleding en de mysterieuze mannen. Welke vrouwen gaan deze uitdaging aan?

Anya Firestone

Hayu- Real Girlfriends Of Paris
Hayu- Real Girlfriends Of Paris

Anya Firestone is een artistieke vrouw die gek is op de Franse cultuur. De afgelopen tien jaar heeft ze af en aan in Parijs gewoond, ze heeft een diploma in Franse culturele studies en een vergunning van de Franse overheid om rondleidingen te geven op de historische en culturele locaties van de stad. Als een creatieve gastvrouw, houdt ze regelmatig bijeenkomsten en wekelijkse Sabbat etentjes in haar Parijse appartement dat ze deelt met haar verloofde Matthieu en hun schattige puppy Zsa Zsa.

Emily Gorelik

Hayu- Real Girlfriends Of Paris
Hayu- Real Girlfriends Of Paris

Emily is geboren en getogen in New Jersey, maar besloot in Frankrijk te gaan wonen na een bezoek tijdens haar studie aan de NYU. Ze woont nu 2 jaar in Parijs en terwijl ze haar Frans nog aan het bijspijkeren is, is ze er trots op dat ze de taal genoeg spreekt om te bestellen in cafés, Franse mannen te daten en natuurlijk om te winkelen. Emily is bezig met het behalen van haar diploma in luxe ontwerp management en heeft de droom om haar moeders design meubelmerk in Parijs te lanceren. Maar als haar een unieke modestage aangeboden wordt, komt ze voor een tweesplitsing te staan: volgt ze het pad van haar ouders, of bewandelt ze haar eigen weg?

Kacey Margo

Hayu- Real Girlfriends Of Paris
Hayu- Real Girlfriends Of Paris

Kacey Margo komt uit Zuid-Californië en reisde naar Parijs toen ze een semester vrij nam van haar universiteit. Al snel werd ze verliefd op de stad en de Franse cultuur en besloot ze tijdelijk als Engelse docent te gaan werken op een Franse school. Haar turbulente werksituatie dwong haar om een aantal jaar te pendelen tussen Parijs, Los Angeles en New York. Maar onlangs keerde ze terug naar de Lichtstad en ze is vastbesloten om te blijven. Helaas zouden complicaties met haar visum haar in de weg kunnen zitten.

Margaux Lignel

Hayu- Real Girlfriends Of Paris
Hayu- Real Girlfriends Of Paris

Margaux Lignel is een vrije geest die op zoek is naar liefde, lol en ware vriendschap. Ze heeft opleidingen genoten op een aantal van de beste scholen ter wereld, waaronder de American School in Parijs, FIT en het Condé Nast College of Fashion and Design. Als kind van Franse ouders in New York, reist ze al sinds haar jeugd vaak op en neer naar Parijs en is ze onlangs verhuisd naar haar nieuwe appartement in het vijfde arrondissement. Margaux verlangt ernaar om haar eigen pad uit te stippelen, op haar eigen voorwaarden en om precies uit te zoeken wat ze hierna wil gaan doen.

Adja Toure

Hayu- Real Girlfriends Of Paris
Hayu- Real Girlfriends Of Paris

Adja Toure is een ambitieuze dame met een Ivy League diploma van Cornell. In haar jeugd heeft ze Parijs bezocht en ze heeft er altijd van gedroomd om weer terug te keren als volwassene. Ze voelt zich helemaal thuis in Frankrijk, dankzij haar familieleden die verspreid door het land wonen. Adia is uitgeblust door haar huidige baan en overweegt daarom een carrièreswitch naar de schoonheidsindustrie. Terwijl ze deze volgende fase in gang zet, proeft ze van de Parijse datingscene, maar eerst zal ze haar vertrouwensproblemen moeten bestrijden.

Victoria Zito

Hayu- Real Girlfriends Of Paris
Hayu- Real Girlfriends Of Paris

Victoria Zito is een dorpsmeisje met grootse modedromen. Als geboren en getogen Texaanse, werd Victoria door haar moeder aangemoedigd om dicht bij huis te blijven en vast te houden aan wat ze kent. Maar Victoria heeft een enorme passie voor mode, die haar in 2017 naar Parijs deed verhuizen met een beurs voor Parsons. Momenteel is ze hoofdontwerper bij het opkomende modemerk Chloe Colette. Na een scheiding is de kersverse vrijgezel klaar voor een nieuw hoofdstuk, waarin ze zich op zichzelf kan concentreren en alle romantische kansen die Parijs te bieden heeft, kan verkennen.

We moeten dus nog heel even wachten tot de show te zien is.. wij zetten 6 september in onze agenda.

YAY: ‘The Real Housewives of Amsterdam’ komen dit najaar naar Videoland