Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 28 sep 2020
Leestijd: 4 minuten

De vertaling van de appjes van jouw lover: wat voelt hij/zij nou echt?

Via WhatsApp is het af en toe lastig om helemaal te begrijpen wat diegene aan de andere kant van de telefoon voelt en denkt. De manier waarop je potentiële lover een berichtje formuleert kan veel vertellen over wat hij of zij voelt. Wij geven een paar tips waar je op kan letten tijdens het lezen van de appjes tussen jullie.

Tijdens het appen zie je geen gezicht of hoort geen stem, het is dus heel lastig om te begrijpen wat hij of zij echt voelt.

Het begrijpen van appjes

Als je verliefd bent, kan je appjes makkelijk anders interpreteren. Jij gaat immers alleen van het beste uit – maar is dat ook echt zo? Als je nog geen gevoelens hebt is dat heel anders. Waarom moeten die gevoelens altijd in de weg staan? Dat is nergens goed voor. Eén ding is zeker: appen kan voor veel spanning en onzekerheid zorgen. Dit kan in de weg gaan staan van wat je echt wilt.

Maar als je eenmaal door hebt wat je lover je wilt vertellen, kan je zijn of haar gevoelens begrijpen. Je zal er nooit echt achter komen wat er in zijn of haar hoofd omgaat. Met deze tips geven we je wel een indicatie van hoe je lover waarschijnlijk over wilt komen:

1. Hij of zij reageert binnen een ‘normale’ tijd

Houdt bij de reactietijd van je potentiële lover altijd in de gaten dat zijn levensindeling er anders uit kan zien dan de jouwe. Oké, even serieus, iedereen heeft tegenwoordig zijn telefoon constant bij zich. Als hij of zij er zes uur over doet om te reageren, kan het zijn dat de interesse in jouw lager is dan die van jou in hem of haar.

2. Je liefje stelt vragen via app

Als iemand je leuk vindt, zal diegene veel vragen stellen. Of dat nou via berichtjes is of in het echt. Dus als hij of zij vragen stelt, dan is je liefje geïnteresseerd. Maar let wel op, vrouwen zijn heel anders in appen dan mannen. Waar vrouwen urenlange gesprekken kunnen voeren via app, vinden mannen dit vaak lastiger.

3. Hij of zij is direct

Iedereen is anders, maar mannen zijn vaak directer dan vrouwen. Als je crush via app aangeeft dat hij op date wilt, zal hij dit dan ook echt menen. Zo weet je meteen waar jullie staan binnen jullie relatie.

4. Je lover is geïnteresseerd in wat je dagelijks doet

Als hij of zij geïnteresseerd is, zal je crush zijn of haar best doen om van jouw antwoorden een nieuwe vraag te maken. Daarnaast zal je liefje zijn of haar best doen om zichzelf in je dagelijks leven toe te voegen.

5. Hij of zij gebruikt emojis

Sommige mensen gebruiken geen emojis in hun appjes. Natuurlijk zijn er een paar uitzonderingen, maar over het algemeen niet. Dus als hij of zij opeens emojis begint ze gebruiken, kan dit betekenen dat je liefje met je probeert te flirten.

6. Je lover begint vaak het gesprek

Al je lover vaak het gesprek begint is dit positief. Hij of zij neemt initiatief en dit zegt meestal dat je liefje je leuk vindt en vaak aan je denkt.

7. Hij of zij stuurt je ‘goedemorgen’ en ‘slaaplekker’ appjes

Deze appjes lijken niet veel, maar dat betekenen ze wel. Als hij of zij elke dag in de ochtend en avond de tijd neemt om jou gedag te zeggen betekend dat dat hij of zij om jou geeft. Je lover wil de eerste en laatste zijn waarmee jij op een dag spreekt.

8. Je liefje verteld je over zijn of haar leven

Een relatie moet van twee kanten komen. Je liefje kan je dan wel veel over jouw leven vragen, maar verteld hij of zij ook iets over zichzelf? Als hij of zij dit wel doet, is er een grotere kans dat jullie klikken van twee kanten. Als hij of zij het gesprek oppervlakkig houdt, ga dan nog eens na of hij of zij je echt leuk vindt.

9. Je lover stuurt je ook appjes als hij of zij met vrienden is

Zo kom je erachter of er echt potentie in jullie relatie zit. Als je lover nog steeds aan jou denkt terwijl hij of zij met iets heel anders bezig is, is dit een goed teken.

10. Hij of zij deelt memes, video’s en muziek met je

Wat stuurt je lover zo al naar je? Zijn het alleen de standaard: “Hoe is het?” appjes, of deelt hij of zij meer met je? Als hij of zij memes, video’s en muziek met je deelt, betekend dat: he is into you!

Lees ook: