Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 24 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh! Zijn dit de deelnemers van ‘Wie is de Mol?’

Ook volgend jaar staat er weer een nieuwe seizoen van Wie is de Mol? op het programma. In die weken gaan tien kandidaten de strijd aan om de mol te ontmaskeren, onder leiding van presentator Rik van de Westelaken. Nu deelt het programma een cryptisch bericht over de deelnemers van volgend seizoen.

Kan jij ze herkennen?

Wie is de Mol? deelt cryptisch bericht over deelnemers 2023

Zodra het nieuwe jaar begint, weten we ook dat er een nieuw seizoen WIDM begint. Aan de start van 2023 gaan we zitten voor een nieuw spannend seizoen. Wie de deelnemers zijn, dat is nog niet bekend gemaakt. Maar het programma deelt nu wel een mysterieus bericht over de kandidaten, waarvan enkel het silhouet te zien is. Op Instagram wordt er al flink op los geraden en fans noemen bekende namen als mogelijk kandidaten.

Op Instagram deelde het programma eerder al mogelijke kandidaten, dit zijn mensen die tijdens een bepaalde periode wel érg stil waren op social media. Zouden zij in die tijd mee hebben gedaan aan Wie is de Mol? Namen die genoemd werden zijn Valerio Zeno, Soy Kroon en Jo van Egmond. Of zij echt meedoen is nog niet zeker.

Normaal gesproken zijn de deelnemers allang bekend, maar dit jaar bepalen de fans of de deelnemers onthuld worden voor de start. In de comments wordt er flink op los gespeculeerd welke BN’er bij welk silhouet hoort. Namen die genoemd worden zijn Ron Boshard, Luuk Ikink, Fred van Leer, Mart Hoogkamer, Buddy Vedder en Rian Gerritsen.

Verder onthult de foto ook iets over het speelveld van het programma. Want in welk land zou het dit jaar opgenomen zijn? Fans gokken op Australië, gezien het vlakke, droge en warme landschap. Zouden ze echt aan de andere kant van de wereld het spel gespeeld hebben? Dat zou wel heel gaaf zijn!