Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 20 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Déze 7 dingen weet alleen je beste vriendin van jou

Je beste vriendin is echt je alles. Jullie zijn samen opgegroeid, hebben héél veel dingen meegemaakt samen en nog steeds kunnen jullie dag en nacht bij elkaar terecht. Het is dan ook niet zo gek dat jouw bestie jou goed kent, wat soms een tikkeltje irritant kan zijn..

Best friend knows best.

Déze dingen weet alleen je beste vriendin van jou

Er zijn bepaalde dingen die niet veel mensen van je weten, behalve je beste vriendin. Zij weet namelijk écht alles over jou. Ook onderstaande dingen weet zij over jou, maar zij is dan ook echt de enige die dit weet.

1. Ze begrijpt altijd wat je probeert te zeggen

Jullie kennen elkaar door en door en daarom weet je beste vriendin eigenlijk al meteen wat je wilt zeggen, voordat je daadwerkelijk wat hebt gezegd. Ook op WhatsApp hoeven jullie maar een emoji te sturen en jullie weten al meteen wat de ander bedoeld.

2. Ze weet dat je familie een beetje raar kan zijn

Sinds kleins af aan komen jullie al bij elkaar op de vloer, dus jullie weten ook precies hoe elkaars familie in elkaar zit. Ondanks dat je beste vriendin weet dat je familie soms een beetje raar kan zijn, is je bestie wel helemaal part of the family.

3. Ze kent jouw favoriete film, serie, drinken, etc.

Jullie weten letterlijk alles van elkaar. Daarom weet zij ook de simpele dingen als je favoriete film en serie. Easy peasy.

4. Je beste vriendin kent jouw ergernissen

Jouw beste vriendin kent jou in goede, maar ook in slechte tijden. Ze heeft alle kanten van jou gezien, dus ook als jij chagrijnig bent en niemand wilt zien. Toch is er altijd wel plek voor één iemand: je bestie.

5. Ze kent de ex waar jij nooit overheen komt

Je beste vriendin heeft alles met je meegemaakt. Van je eerste zoen, eerste vriendje tot de allereerste break-up. En daarom weet ze ook dat jij die ene ex nooit zult vergeten, ook al wil je het niet toegeven. Ze heeft alles door.

6. Ze weet wanneer je liegt

Jep.. Soms is dit misschien een tikkeltje onhandig, aangezien je haar ook wel eens een kleine leugen wilt vertellen. Bijvoorbeeld over een date met die jongen die zij afkeurde.. Toch heeft ze alles door, ook als je tegen haar liegt. Oeps!

7. Je beste vriendin weet dat je van haar houdt, zonder dat je het hoeft te zeggen

Bestfriend goals! Jouw beste vriendin weet dat je haar enorm waardeert en dat je van haar houdt, ondanks dat je het niet zo vaak tegen haar zegt. Daar zijn jullie besties voor.

Waarom het een geweldig idee is om je beste vriendin voor jou te laten swipen