Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 27 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Waarom het een geweldig idee is om je beste vriendin voor jou te laten swipen

Swipe, swipe, swipe. Op een gegeven moment ben je gewoon uitgeswiped. Sommige matches ben je letterlijk voor de tiende keer tegengekomen en je merkt nu dat je enkel vist uit dezelfde kleine vijver. Meer kans maken op die gouden match? Laat dan je beste vriendin het swipen overnemen. Wedden dat dit leidt tot een geweldige date?

Je bFF is er zeker niet vies van om de vleeskeuring aan te gaan voor jou.

Waarom het een geweldig idee is je BFF voor jou te laten swipen

Als je zelf helemaal klaar bent met het geswipe, wordt het tijd het stokje door te geven aan je BFF. Er zijn namelijk redenen genoeg waarom zei de aangewezen persoon is dit nobele taakje op zich te nemen.

1. Ze kent je beter dan wie dan ook

Er is niemand die jou zo goed kent als je beste vriendin. Ze weet donders goed wie wel voor jou is weggelegd en wie vooral niet. Ze zal net zo selectief als jij likes uitdelen. Hoewel, door haar krijgen mensen wat vaker het voordeel van de twijfel. Gunstig voor jou, want hoe meer matches, hoe meer kans op de liefde van je leven. Ka-tsjing.

2. Ze heeft een andere kijk op potentiële matches

Jij ziet inmiddels door de bomen het bos niet meer. Sommige matches ben je voor je gevoel op elke app al tegengekomen en of er nou ooit een gesprek tot stand is gekomen.. geen flauw idee. Je BFF daarentegen kijkt weer even met een frisse blik naar je datingapps. Kan alleen maar positief uitpakken want zij ziet dus overal potentie in voor jou.

3. Ze heeft energie voor tien

Daar waar jouw enthousiasme voor de apps heeft plaatsgemaakt voor het regelmatig verwijderen van alles, zit zij bomvol energie. Ze kan úren swipen. Dat betekent meer kans op een match voor jou!