Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 27 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

HOLD ON: de eerste zeven afleveringen van Stranger Things seizoen 4 nu te zien op Netflix

We hebben twee jaar moeten wachten op het nieuwe seizoen van de hit-serie Stranger Things en het voelt inmiddels als een eeuwigheid. Toch?! Gelukkig kunnen is het vandaag ein-de-lijk zover, want seizoen 4 is te zien. Nouja… in ieder geval de eerste zeven afleveringen van seizoen 4. Zin in!

Gaan jullie kijken?

Stranger Things seizoen 4

Vergeten waar seizoen 3 over ging? No worries, is ook al zo lang geleden. We vatten ‘t ff samen: Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things is een Netflix Original serie gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn ook de executive producers van Stranger Things, samen met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson.

Wie zien we in seizoen 4?

Onze favoriete hoofdrolspelers keren allemaal terug! Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapp zijn te zien in de nieuwe reeks. Ook zal je een aantal nieuwe spelers zien als je begint aan seizoen 4 van Stranger Things.

Reacties

De eerste Stranger Things-fans zijn al begonnen aan de afleveringen en deze kijkers gaan nu al los op Twitter over het seizoen. We zetten een aantal leuke reacties voor je op een rijtje, die het nieuwe seizoen beschrijven en waardoor ook jij dit weekend Netflix wil aanzetten tot dat jij het hele seizoen hebt gebinged.

Ze zien je weer over een aantal uur.. als we alle afleveringen gezien hebben.

Dit wil je hebben: MAC Cosmetics lanceert samenwerking met Stranger Things